Joe Biden start presidentscampagne met eerste reclamespot: “Er is iets gevaarlijks aan het gebeuren in de Verenigde Staten”

Het team van de Amerikaanse president Joe Biden heeft donderdag een eerste televisiespot uitgebracht in het kader van de campagne voor zijn herverkiezing. Tegen de achtergrond van beelden van de aanval op het Capitool waarschuwt de president in de clip voor de bedreiging van de democratie in de Verenigde Staten.

 

Meer krantenkoppen in België

Man die als 6-jarige berucht Diddy-feest bijwoonde getuigt: “Overal cannabis en naakte vrouwen”

De veelbesproken ‘White Parties’ van Sean ‘Diddy’ Combs stonden niet bepaald bekend om hun kindvriendelijkheid. Dat ontdekte Justin Litovsky (30) al op zesjarige leeftijd. Hij was met zijn ouders in de Hamptons en dacht dat ze naar een gewone ‘middagbarbecue’ gingen. Ze kwamen echter terecht op één van de beruchte feesten. “Er was veel cannabis en topless vrouwen, zowel in

Lees meer »

Enkelband met alcoholmeter straks ook in België? Vlaamse regering wil proefproject in 2025: “Op deze manier heeft justitie stok achter de deur”

Een enkelband die je alcoholgebruik detecteert – het klinkt misschien als sciencefiction, maar de nieuwe Vlaamse regering wil het werkelijkheid maken. Het toestel werd al getest in het buitenland, zat rond de enkels van meerdere Hollywoodsterren en blijkt verbazingwekkend efficiënt te zijn. Hoe werkt zo’n alcohol-enkelband en wie zal het moeten dragen?

Lees meer »

Boze “Nemo” geeft zeemeermin kopstoten in de hoop dat ze weggaat

Doherty Medes, een professionele zeemeermin, heeft dinsdag duidelijk gevoeld dat ze niet welkom was onderwater in Batangas, de Filipijnen. Toen ze aan het zwemmen was, kreeg ze meermaals een kopstoot van een clownvis. “Eerst bleef hij op een afstand, maar van zodra hij zag dat ik dichterbij kwam, werd hij kwaad”, aldus Doherty. Clownvissen staan erom bekend dat ze hun

Lees meer »

Was het pausbezoek wel zo’n succes als het leek?

De paus maakte een goede beurt tijdens zijn bezoek aan ons land, vooral in zijn veroordeling van het misbruik. Maar daarmee is het vertrouwen in de Belgische kerk nog niet hersteld. De bisschoppen hebben huiswerk gekregen. De vraag is nog maar of ze de beloften van de paus kunnen waarmaken.

Lees meer »

Kraslotactie en late night shopping moeten lokale handelaars boost geven: “10 Izegem kadobonnen ter waarde van 250 euro als hoofdprijs”

Shoppen in Izegem wordt binnenkort nog leuker. In oktober kan je deelnemen aan de kraslotactie en op 10 oktober kan je in het Izegemse stadscentrum naar een gezellige late night shopping afzakken.
The post Kraslotactie en late night shopping moeten lokale handelaars boost geven: “10 Izegem kadobonnen ter waarde van 250 euro als hoofdprijs” appeared first on KW.be.

Lees meer »