KIJK. Christina Aguilera straalt tijdens optreden in Las Vegas: “Maar liefst 20 kilo kwijt”

Zangeres Christina Aguilera (43) is in de loop der jaren bijna 20 kilo afgevallen. Ze pronkte met haar strakke lichaam tijdens de openingsavond van haar residentie in Las Vegas. Ze droeg een aantal nauwaansluitende balletpakjes en laarzen met hoge hakken, waarmee ze haar slanke figuur nog eens extra in de kijker zet. 

Meer krantenkoppen in België

“De stad moet verder inzetten op de beleving”: Kortrijk bij slechtste leerlingen van de klas wat betreft leegstand

Van de 2.066 handelspanden in Kortrijk, staan er 276 leeg. Dat blijkt uit cijfers van databureau Locatus. Dat komt overeen met 13,4 procent leegstand, waarmee de Guldensporenstad bij de slechtste leerlingen van de klas hoort. Veel partijen wijzen naar een uitbreiding van de leegstandstaks als oplossing. Of is herbestemmen van de leegstaande panden – in tijden van online shoppen –

Lees meer »

“Eeuwigdurende cruise” moet enkele uren na vertrek al terugkeren naar Belfast voor ‘papierwerk’

In de Noord-Ierse stad Belfast was maandagavond een “eeuwigdurende cruise” rond de wereld vertrokken. Eigenlijk had de trip vier maanden geleden al moeten beginnen, maar problemen met onder meer het roer en de aandrijving van het schip veroorzaakten vertraging. De passagiers zaten al die tijd in hotels en andere accommodaties in de stad. Gisteravond was het dan eindelijk zover, maar

Lees meer »

Porsche Cayenne belandt op zij na knal op geparkeerde trekker langs Ringlaan in Tielt

De Ringlaan in Tielt bleef zondagnacht zowat een uur in beide richtingen voor alle verkeer plaatselijk afgesloten. Oorzaak was een verkeersongeval waarbij een Porsche Cayenne op de zij belandde. De 33-jarige automobilist uit Aalter liep lichte verwondingen op.
The post Porsche Cayenne belandt op zij na knal op geparkeerde trekker langs Ringlaan in Tielt appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Toen ze hem afwees, begon de nachtmerrie”: internering wenkt voor Oostendse stalker, maar verdediging gaat voor de vrijspraak

Het openbaar ministerie vraagt de internering van een 43-jarige Oostendenaar, die drie vrouwen belaagde. K.J. kreeg bij verstek 37 maanden cel, maar de man tekende verzet aan tegen die veroordeling.
The post “Toen ze hem afwees, begon de nachtmerrie”: internering wenkt voor Oostendse stalker, maar verdediging gaat voor de vrijspraak appeared first on KW.be.

Lees meer »

Opbrengst nieuw fietsatelier Bike4All in Wevelgem gaat naar het goede doel

Een loods aan de achterzijde van de Porseleinhallen in Wevelgem wordt letterlijk het nieuwe werkterrein voor het project Bike4All. Oude fietsen worden er verzameld en opgeknapt. Die herstelde fietsen worden hier verkocht aan mensen die het moeilijk hebben. Die opbrengsten gaan naar CooP-Uganda waar Bike4All fietsen ter beschikking stelt voor verschillende doelgroepen.
The post Opbrengst nieuw fietsatelier Bike4All in

Lees meer »

“Afgerekend met een massamoordenaar”: Netanyahu reageert op dood van Nasrallah, maar waarschuwt voor moeilijke dagen

"Dit is een historisch keerpunt voor Israël", zegt de Israëlische premier Benjamin Netanyahu. Gisteren heeft hij voor het eerst in het openbaar gereageerd op de dood van Hezbollah-leider Hassan Nasrallah. De premier waarschuwt dat de volgende dagen moeilijk zullen zijn, maar dat Israël op alles voorbereid is."Er is geen plaats in Iran of het Midden-Oosten die de lange arm van

Lees meer »

Toch nog erfbelasting op 270 miljoen aan schenkingen in 2023

Omdat de ‘verdachte periode’ van drie jaar niet verstreken was voor het overlijden van de schenker, moet bij 4.000 van de 66.000 nalatenschappen in 2023 toch nog erfbelasting betaald worden op 270 miljoen euro aan niet-geregistreerde schenkingen. Dat schrijft De Tijd donderdag op basis van cijfers van de Vlaamse belastingdienst Vlabel.

Lees meer »