Noor verrast oma en opa met mini nieuwjaarsconcert in woonzorgcentrum

Geen nieuwjaarsbrief dit jaar voor Noor Vermeulen (12) om op 1 januari voor te lezen aan haar grootouders die in een serviceflat in het WZC Evarist Carpentier wonen. Neen, want Noor verzorgde een mini-nieuwjaarsconcert voor haar oma Rika Vandenberghe en opa Noël Derez.

“Voor mij was het de ideale manier om mijn oma en opa te bedanken voor de nieuwe hoorn die ik cadeau had gekregen”, vertelt Noor, die actief is bij de Koninklijke Harmonie Vreugd in Deugd Meulebeke en de Jeugdharmonie Eendracht en Vrijheid uit Harelbeke.

“Ik bracht het nummer ‘Krak time’. Daarnaast speelde ik ook nog de nummers ‘Lichtjes van de Schelde’, ‘We wish you a merry Christmas’ en ‘Er is een kindeke’.” Noor kon, naast een zeer trotse oma en opa, ook rekenen op een zeer aandachtig luisterpubliek tijdens haar mini-nieuwjaarsconcert. Ook de directie van WZC Evarist Carpentier was zeer tevreden over het gegeven concert en bedankte Noor met een smakelijke attentie.

(BRU)

The post Noor verrast oma en opa met mini nieuwjaarsconcert in woonzorgcentrum is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Tragisch laatste beeld toont grootouders op hun dak tijdens storm Helene, voor ze samen met hun kleinzoontje (7) omkomen

In het zuidoosten van de Verenigde Staten trillen de mensen na tussen de onnoemelijke ravage die storm Helene heeft aangericht. Er is al sprake van meer dan 128 doden. Daaronder ook dit koppel zeventigers. Zij zochten vrijdag wanhopig toevlucht op hun dak, toen hun woonplaats Asheville, in North Carolina, werd verzwolgen door overstromingen. Het is een bijzonder tragisch beeld. Want

Lees meer »

De Bruyne en Lukaku worden parttime Duivels

Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku vroegen en kregen het statuut van “parttime Duivel” waardoor ze dit kalenderjaar niet meer in actie hoeven te komen in de Nations League. Welk signaal sturen ze daarmee naar de spelersgroep?

Lees meer »

Zo maakt Metejoor zijn debuut in ‘Milo’ (als zichzelf)

De cast van ‘Milo’ krijgt binnenkort versterking met een nieuw gezicht. Metejoor – ofwel Joris Van Rossem, zoals hij echt heet – maakt zijn debuut in de populaire soap, waar hij zichzelf speelt. VTM gaf alvast een voorproefje op Instagram en deelde enkele seconden van zijn eerste scène.

Lees meer »

Isabelle (44) publiceert eerste prentenboek: “Ik vind rust in het schrijven”

Isabelle D’hont uit Sint-Eloois-Winkel brengt haar eerste prentenboek op de markt. ‘Ravi en de rode panda’ is verkrijgbaar in tal van boekhandels. “De rode panda, een bedreigde diersoort, staat centraal in mijn boek”, aldus Isabelle.
The post Isabelle (44) publiceert eerste prentenboek: “Ik vind rust in het schrijven” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Beelden tonen rookpluimen in hartje Beiroet: minstens 6 doden bij Israëlische aanvallen

Bij een Israëlische aanval op een hulpverlenerspost van de pro-Iraanse militie Hezbollah in het hart van de Libanese hoofdstad Beiroet zijn in de nacht van woensdag op donderdag minstens zes mensen omgekomen. Elf anderen zijn gewond geraakt. Dat meldt het Libanese ministerie van Volksgezondheid en een bron dichtbij Hezbollah aan het Franse persagentschap AFP. Het gaat om de tweede aanval

Lees meer »

Vier jaar cel voor stiefvader (55) na seksueel misbruik stiefdochter (13): “Maakte heimelijke opnames”

Een 55-jarige man uit Menen moet vier jaar de cel in. De rechters in Kortrijk oordeelden dat het seksueel misbruik van zijn 13-jarige stiefdochter bewezen is. De man kwam niet opdagen voor zijn proces maar moet onmiddellijk aangehouden worden. “Het slachtoffer woont nog altijd bij hem”, klonk het wat bezorgd.
The post Vier jaar cel voor stiefvader (55) na

Lees meer »

Leerkrachten stelen de show met Teachers on Stage

Acht jaar na de vorige editie pakken de leerkrachten van het Sint-Jozefscollege weer uit met het unieke evenement Teachers on Stage. Dat gebeurt op donderdag 3 en vrijdag 4 oktober in het cultuurcentrum de Brouckere. De muzikale leiding is in handen van Wim De Pauw (62) uit de Donaustraat.
The post Leerkrachten stelen de show met Teachers on Stage

Lees meer »

BBC-journalist met beperking moet in vliegtuig naar toilet kruipen: “Gewoon onmenselijk”

Een oorlogsjournalist van de BBC die deels verlamd is, maakte een vernederend incident mee aan boord van een toestel van de Poolse luchtvaartmaatschappij LOT. Frank Gardner (63) moest door het gangpad naar het toilet kruipen omdat er door de maatschappij geen rolstoelen worden voorzien op korteafstandsvluchten. “Als je gehandicapt bent en niet kunt lopen, is dat gewoon discriminerend”, zei Gardner.

Lees meer »

Netheid van Oostende is verkiezingsthema voor 13 oktober: Strenger optreden tegen overlast door vuilnis?

De netheid van Oostende is voor veel inwoners een belangrijk onderwerp. Er zijn allerlei acties, maar hoe gaat men om met overlast door meeuwen die afvalzakken openprikken, of met sluikstorters? Moet de stad strenger optreden tegen vuilnis? De partijen hebben voorstellen.
The post Netheid van Oostende is verkiezingsthema voor 13 oktober: Strenger optreden tegen overlast door vuilnis? appeared first

Lees meer »

Totale oorlog volgens Biden “vermijdbaar” – Nieuwe Israëlische luchtaanvallen op Beiroet: grote explosie bij vliegveld

Israël heeft donderdagavond opnieuw luchtaanvallen uitgevoerd op Beiroet, een bolwerk van de Libanese militie Hezbollah. Dat berichten internationale media. De spanning in de stad stijgt. Dat merkt ook de Vlaamse Anke Bert (30), die er actief is als coördinator voor het Rode Kruis in het Midden-Oosten. “Hier is geen luchtalarm. Bij een explosie waarschuwen mensen elkaar via WhatsApp-groepen”, stelt ze.

Lees meer »