Keert de clublegende terug? “Marc Wilmots topkandidaat om technisch directeur bij Schalke 04 te worden”

Wordt Marc Wilmots (54) de nieuwe technisch directeur van Schalke 04? Volgens ‘Bild’ is de ex-bondscoach van de Rode Duivels topkandidaat nummer één om Peter Knäbel op te volgen bij de Duitse traditieclub, waar Karel Geraerts coach is. Wilmots is er een echte clublegende. 

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe inwoners krijgen warm welkom met gidsbeurt door de stad

Het stadsbestuur van Poperinge nodigde iedereen uit die het voorbije jaar naar de Hoppestad verhuisde. Stadsgidsen namen de nieuwe inwoners op sleeptouw. Samen eindigden ze bij het Hopmuseum, waar burgemeester Christof Dejaegher, schepen Loes Vandromme en gedeputeerde Jurgen Vanlerberghe hen persoonlijk verwelkomden. Tussen 1 september 2023 en 30 juni 2024 kreeg Poperinge er 448 nieuwe
The post Nieuwe inwoners

Lees meer »

Opvoedingsexperten geven Dina Tersago gelijk

Tv-presentatrice Dina Tersago bleef gisteren op honderd meter van haar huis in de auto zitten, wachtend tot haar twee kinderen sliepen, en plaatste dat ook eerlijk op Instagram. Gevolg: een golf van commotie in haar inbox. “Hoezo, je wil niet bij je kinderen zijn?” Opvoedingsexpert Steven Gielis legt uit waarom hij vindt dat Tersago eigenlijk groot gelijk heeft. “Zo’n klein

Lees meer »

Camille (22) opent bruine kroeg en biercafé Cher Ami in Bissegem

Met de opening van Cher Ami in het gewezen pand van De Eikel op Bissegemplaats is Camille Kruydt (22) sinds vrijdag 20 september de jongste cafébazin van Kortrijk. “Ik was gestopt met de horeca, maar ik miste iets. Dit maakt me gelukkig. Mensen mogen zich verwachten aan een babbelaar aan wie je alles kan zeggen. Een spring-in-’t-veld, altijd klaar voor

Lees meer »

“Roeselare is en blijft een echte commercestad”: Julie Defryn baat kledingzaak Corylie uit op De Munt

Er bestaan mensen die in de wieg gelegd zijn om ‘commerce te doen’. En als ze dan nog eens rasechte Roeselarenaars zijn, dan hebben ze nog een bijkomend voordeel. Een van die mensen is Julie Defryn, vierde generatie van een familie van rasechte commerçanten.
The post “Roeselare is en blijft een echte commercestad”: Julie Defryn baat kledingzaak Corylie uit

Lees meer »

Binnenschip botst tegen spoorbrug in Luik

In Luik is een binnenschip gebotst tegen een spoorbrug. Het incident gebeurde vrijdagavond rond 22 uur ter hoogte van de Banning-kaai, in het zuiden van de stad. Dat heeft de brandweer zaterdagochtend bekendgemaakt.

Lees meer »

Rik De Mil herleeft in het Zwarte Land en doet ook Charleroi herleven: “Luisteren is het moeilijkste wat er is voor een coach”

Opgestaan uit de doden: Sporting Charleroi. Met dank aan Rik De Mil (43), die zelf herleeft nadat Westerlo hem een halfjaar terug in de nasleep van die salonremise ineens bij het huisvuil zette. “In het voetbal heb je weinig vrienden, zeggen ze, maar ik heb mogen ondervinden dat veel mensen me appreciëren omwille van wie ik ben.”

Lees meer »

Liesbeth (39), Jaspis (36) en Bjorn (47) ontdekten pas als volwassenen dat ze hoogbegaafd zijn: “Mijn ouders vonden me een betweter”

“Leidinggevenden vinden het doorgaans heel vervelend dat ik slimmer ben dan zij.” Zowel op de werkvloer als in de aula’s gemakkelijker als je hoogbegaafd bent? Niet per se, zo getuigen Liesbeth (39), Jaspis (36), en Bjorn (47) die pas als volwassene het label ‘hoogbegaafd’ opgeplakt kregen. “Ik heb jarenlang aangemodderd en voelde me vreselijk dom.”

Lees meer »