FIFA schort nieuwe regelgeving makelaars voorlopig op

De invoering van de veelbesproken nieuwe regels voor voetbalmakelaars is voorlopig opgeschort. Dat maakte de Wereldvoetbalbond FIFA zaterdag bekend. Aanleiding is de uitspraak van de Districtsrechtbank van Dortmund. Die bepaalde dat de regelgeving, die onder meer een commissieplafond voor makelaars bevat, indruist tegen de Europese wetgeving. 

Meer krantenkoppen in België

Nu ontploffen ook de walkietalkies van Hezbollah: dag na bieperaanval opnieuw negen doden en 300 gewonden

Op verschillende plaatsen in de Libanon zijn woensdagnamiddag opnieuw explosies gehoord. Volgens ooggetuigen zijn deze keer walkietalkies ontploft, daarbij zijn volgens de Libanese autoriteiten 300 gewonden en negen doden gevallen. Gisteren raakten zeker 2.800 mensen gewond en vielen er twaalf doden verspreid in heel het land toen plots massaal en gelijktijdig duizenden Hezbollah-biepers ontploften. De machtige Libanese militie gebruikt die

Lees meer »

Stadsbestuur van Menen neemt afscheid van 14 collega’s tijdens pensioenfeest: “Nu is het tijd om volop te gaan genieten van het leven”

Pensioen? Het is een feestelijk moment en betekent voor heel wat mensen de start van een nieuw hoofdstuk in het leven. Ook binnen de kringen van het stadsbestuur van Menen wordt dergelijk moment in de verf gezet. Zo werd in wzc Adante op toepasselijke manier afscheid genomen van veertien werkkrachten, die zich nu volop in het leven zullen kunnen storten.<br

Lees meer »

Inwoners smaken nieuwe zaterdagmarkt in Krottegem: “ We zijn zeer blij met deze mooie aanwinst”

Het zonnetje en zes marktkramers waren van de partij, maar ook de klanten bleven zaterdagvoormiddag tijdens de eerste marktdag ooit in Krottegem niet achterwege. Het initiatief, dat groeide uit een vraag van de lokale bevolking, valt duidelijk in de smaak bij de inwoners.
The post Inwoners smaken nieuwe zaterdagmarkt in Krottegem: “ We zijn zeer blij met deze mooie

Lees meer »

Nieuw woonproject in voormalig gemeentehuis

Tijdens de zondag van de kermis kon men kennismaken met het nieuwe bouwproject, dat ondergebracht wordt in het voormalige gemeentehuis in de Kasteelstraat in Oostvleteren.
The post Nieuw woonproject in voormalig gemeentehuis appeared first on KW.be.

Lees meer »