Puertas gooit ook in de Gouden 11 hoge ogen, Denkey eveneens een zekerheid op heel wat punten

De Jupiler Pro League ligt stil tot 19 januari. Een ideaal moment dus om terug te blikken op de eerste twintig speeldagen. Welke spelers sprokkelden heel wat punten in de Gouden 11 en wie stelde teleur? Een overzicht. 

Meer krantenkoppen in België

Info-Loppem stopt na 52 jaargangen

Het laatste nummer van Info-Loppem, de papieren band tussen verenigingen en inwoners van Loppem, is van de persen gerold. Na 52 jaargangen houdt het blad ermee op.
The post Info-Loppem stopt na 52 jaargangen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dames van SK Reningelst mikken op top vijf

Na een zesde plaats vorig seizoen willen de dames van SK Reningelst minstens even goed doen in eerste provinciale. Er komen vier nieuwe speelsters bij.
The post Dames van SK Reningelst mikken op top vijf appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bakkerij Laurens in Varsenare zwaait Leentje uit na 42 jaar dienst: “Ze werkte hier al toen wij nog niet geboren waren”

Groot feest zondag bij bakkerij Laurens in Varsenare. Na maar liefst 42 jaar achter de toonbank werd Leen ‘Leentje’ Willems er feestelijk uitgezwaaid met wat bijna een dorpsfeest mag genoemd worden. “Leentje werkte hier voor drie opeenvolgende uitbaters. Ze zorgde ook mee voor onze kindjes en we noemden haar vaak onze ‘plusmama’”, zegt bakkersvrouw Melissa Vande Ryse van bakkerij Laurens,

Lees meer »

Stad Izegem introduceert hondenpoepbuizen

De stad Izegem plaatst deze week op vier locaties hondenpoepbuizen. De buizen zijn speciaal ontworpen om hondenpoepzakjes in te zamelen.
The post Stad Izegem introduceert hondenpoepbuizen appeared first on KW.be.

Lees meer »