Dolgedraaide man ramt poort van politie maar liefst 22 keer: “Geen terroristisch motief”

Een dolgedraaide man heeft in de nacht van donderdag op vrijdag de toegangspoort van de lokale politie in Dendermonde tot 22 keer toe geramd met zijn voertuig. Hij bleef inrijden op de poort om binnen te geraken, maar slaagde hier niet in. De schade aan de poort is wel aanzienlijk. De man werd ter plaatse gearresteerd. Hij is geen onbekende bij de politie en zou al verschillende feiten op zijn palmares hebben staan. 

Meer krantenkoppen in België

Brugge renoveert veertien stadsgebouwen op duurzame wijze

De Stad Brugge wil de energetische renovaties versnellen. Daarom wordt een samenwerking aangegaan met D-Watt, die optreedt als Energy Service Company (ESCO) voor de energetische renovatie van veertien stadsgebouwen. Er wordt in het project 6,6 miljoen euro geïnvesteerd.
The post Brugge renoveert veertien stadsgebouwen op duurzame wijze appeared first on KW.be.

Lees meer »

Burgemeester Vandenberghe countert ‘stemmingmakerij’ rond gemeentelijke financiën: “Bredene is financieel gezond”

Burgemeester Steve Vandenberghe bracht vorige week de blijde boodschap dat Bredene financieel kerngezond is. “We presenteren op het einde van de legislatuur een jaarrekening met 3,7 miljoen euro overschot en dat ondanks enorme investeringen in een nieuw woonzorgcentrum, sport- en zwembadcomplex en groen.” Niks van, vindt Vicky Dereere (Alternatief24): “Heel wat uitgestelde uitgaven komen straks als een boemerang terug.”

Lees meer »

Massagefestival in het groen van Moorsele: “In vijf cabines maak je kennis met allerlei technieken”

Verschillende massagetechnieken, een gezellige loungebar en zelfs een kidscorner? Welkom bij het Massagefestival van Moorsele. Te midden het groen van de landelijke natuur, verwelkomt Joke Lenez (56) iedereen op 20 en 21 juli. “En wie helemaal geprikkeld wordt, kan hier meteen ook les volgen.”
The post Massagefestival in het groen van Moorsele: “In vijf cabines maak je kennis met

Lees meer »

Waait er een nieuwe virusgolf door het Tourpeloton?

Van zware valpartijen zijn de renners gespaard gebleven. Toch telde het Tourpeloton gisteravond weer vier renners minder. Hardop wordt het niet gezegd, maar gevreesd wordt weer voor ziekte in het peloton. Om die reden kwam alvast Tim Declercq niet meer aan de start.

Lees meer »