Nieuw programma ‘WinWin’ van Xavier Taveirne moet ‘De inspecteur’ en Sven Pichal doen vergeten: “We beginnen met een leeg blad”

Het nieuwe Radio2-programma dat ‘De inspecteur’ van de gecontesteerde Sven Pichal vanaf 8 januari moet doen vergeten, zal ‘WinWin’ heten. Xavier Taveirne (42) wordt de enthousiaste ombudsman en presentator van dienst en krijgt een indrukwekkend team van experten ter beschikking. Het VRT-gezicht kiest voor een opmerkelijke carrièreswitch want hij moet er wel zijn job als nieuwsanker voor opgeven. Vindt hij dat geen degradatie? En heeft Sven Pichal zijn opvolger al iets laten weten? “Mijn leven in elk geval een pak normaler worden.” 

Meer krantenkoppen in België

Gaëlle Nierynck gaat voor Westerlo voetballen: “Een heel mooi project”

Gaëlle Nierynck neemt na drie jaar afscheid van KAA Gent en gaat komend seizoen voor Westerlo in de Super League voetballen. De hardwerkende middenveldster tekende er een contract voor twee jaar. “Het is een ploeg in bloei. Ze willen investeren in het vrouwenvoetbal en dat merk je aan alles.”
The post Gaëlle Nierynck gaat voor Westerlo voetballen: “Een heel

Lees meer »

Ondanks toenemende druk, blijft Amerikaanse president Biden vastberaden: “Ik blijf in de race en ga de verkiezingen winnen”

De Amerikaanse president Joe Biden heeft nogmaals gezegd dat hij in de race blijft voor een nieuwe termijn als president van de Verenigde Staten. Dat heeft hij verkondigd in een campagnebijeenkomst in de Amerikaanse staat Wisconsin. Eerder op de dag had een groep van prominente Democratische donoren een brief gestuurd naar de 81-jarige Biden waarin ze hem oproepen om zich

Lees meer »

Michèle George en Manon Claeys naar Paralympische Spelen

De Raad van Bestuur van het Belgian Paralympic Committee heeft de selectie van Michèle George uit Waregem en Manon Claeys uit Maldegem bevestigd voor een deelname aan de komende Paralympische Spelen in Parijs, van 28 augustus tot en met 8 september.
The post Michèle George en Manon Claeys naar Paralympische Spelen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Europa zal lastpak Orban wel overleven

Hongarije is het volgend half jaar voorzitter van de EU, en dat betekent dat euroscepticus Viktor Orban vol in de schijnwerpers staat. Hoewel de Hongaarse premier als een lastpak te boek staat, wordt niet verwacht dat hij veel problemen kan veroorzaken.

Lees meer »

Mauro (13) uit Deerlijk mag zich nu ook opmaken voor een rol in ‘Kruimeltje en de strijd om de goudmijn’: “Ik zie het helemaal zitten”

Enkele weken nadat hij te horen kreeg dat hij de rol van Janneman Darling, de oudste broer van Wendy, mag vertolken in de musical ‘Peter Pan’ van Deep Bridge, mag Mauro Degroote (13) uit Deerlijk zich nu ook opmaken om aan te treden in ‘Kruimeltje en de strijd om de goudmijn’ van REP Entertainment in Nederland.
The post Mauro

Lees meer »

Broers Michel en Francis De Buck vieren 75 jaar ijssalon Au Pingouin

Feest in de Kerkstraat 33: het ijssalon van de gebroeders De Buck bestaat dit jaar liefst vijfenzeventig jaar en dat vieren ze samen met de klant. Een ‘golden ticket’ betekent een jaar lang gratis wafels smullen.
The post Broers Michel en Francis De Buck vieren 75 jaar ijssalon Au Pingouin appeared first on KW.be.

Lees meer »