Europa werkt aan plan om Orbáns njet over Oekraïne te omzeilen

De Europese Unie hoopt nog altijd dat de Hongaarse premier Viktor Orbán zijn veto opgeeft, zodat de miljarden voor Oekraïne vrijkomen. Als dat niet lukt, is er een plan B in de maak.

 

Meer krantenkoppen in België

Allereerste Landbouwprijs voor oud-schepen Johan Vanysacker

De Landbouwraad van Langemark-Poelkapelle reikte de eerste Landbouwprijs uit aan Johan Vanysacker. De Bikschotenaar kreeg de prijs omdat hij als CD&V-schepen twintig jaar lang de belangen van de landbouw in de gemeente verdedigde.
The post Allereerste Landbouwprijs voor oud-schepen Johan Vanysacker appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE F1. Norris snelste in de eerste twee oefensessies

De ogen van de Formule 1-wereld zijn dit weekend gericht op de Grote Prijs van Groot-Brittannië. Vorig jaar kwam Max Verstappen als eerste over de streep in Silverstone. Wie pakt zondag de zege? Volg hier het nieuws in aanloop naar de race en uiteraard de wedstrijd zelf.

Lees meer »

Vincent Verbeecke (29) wil voorzitter Open Vld worden, de jongste kandidaat ooit: “Ik, een blauwe Conner Rousseau? Ik geloof niet in showpolitiek”

Hij kan het goed uitleggen, een das laat hij thuis én hij woonde ooit één vergadering bij van de Jongsocialisten. De jongste kandidaat-voorzitter ooit, Vincent Verbeecke (29), zou zomaar eens de ‘blauwe Conner Rousseau’ kunnen worden, al ziet hij dat zelf anders. Dit is de onbekende woordvoerder van Gwendolyn Rutten, die Open Vld wil redden van de ondergang: “De clans

Lees meer »

Veel boze reacties op essay waarin Taylor Swift een “slecht rolmodel” wordt genoemd: “Ze is 34, ongetrouwd en heeft nog geen kinderen”

“Vrouwen moeten niet per se trouwen en kinderen krijgen om een goed rolmodel te zijn.” Fans van Taylor Swift zijn niet te spreken over een artikel van het Amerikaanse ‘Newsweek’. In het essay wordt de zangeres onder meer een slecht rolmodel genoemd omdat ze op 34-jarige leeftijd nog niet getrouwd is en ook geen kinderen heeft. Iets waar volgers van

Lees meer »

Geen water of elektriciteit en amper contact met de buitenwereld: Dirk Van Dijck uit ‘Het eiland’ woonde 8 jaar in het Amazonewoud

Eigenlijk zou hij niet meespelen, maar toeval bezorgde Dirk Van Dijck (72) de bekendste rol van zijn leven. Op de set van ‘Het eiland’ was het niet altijd prettig, maar Van Dijck was wel wat anders gewend. Voor hij onsterfelijk werd als ambitieuze hielenlikker Michel Drets leefde de eigenzinnige acteur acht jaar in de meest primitieve omstandigheden in het Amazonewoud.

Lees meer »