Na de brand die De Nachtegaal in de as legde, meet de buurt de schade op: ‘Het voornaamste is dat mijn zoon er niet in gebleven is’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Opendeurdag seksclub Club Amai trekt 3.000 nieuwsgierigen: “Misschien breng ik volgende week wel een eerste echt bezoekje”

Ruim 3.000 nieuwsgierigen hebben zondag een bezoek gebracht achter de schermen van Club Amai in Hoogstraten (Meer). Alle aanwezige mannen en vrouwen hielden netjes de kleren aan en stapten in een lange rij met het nodige gegiechel naar binnen. De seksclub hield voor een keer geen swingersdag, maar gooide de deuren open voor iedereen die er eens op klaarlichte dag

Lees meer »

Advocaat-generaal die sjoemelde met examenvragen gearresteerd

De magistraat die begin maart in opspraak kwam omdat hij de vragen van het magistratenexamen gelekt had aan minstens twee kandidaten, is woensdag gearresteerd in zijn woning in Gits bij Hooglede. Advocaat-generaal C.B. (58) werd na verhoor vrijgelaten onder voorwaarden.
The post Advocaat-generaal die sjoemelde met examenvragen gearresteerd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kortemark is zoveelste waterlek in Stadenstraat meer dan beu: “We vragen plan van aanpak van Watergroep”

In de Stadenstraat in Zarren (Kortemark) ontstond donderdagavond opnieuw een groot waterlek dat de straat blank zette. Het is het tweede waterlek in evenveel weken maar al het zoveelste de afgelopen jaren. De gemeente is de situatie dan ook kotsbeu. “We zijn inderdaad misnoegd, zo kan het niet langer”, reageert burgemeester Karolien Damman. “Binnenkort moet De Watergroep ons een plan

Lees meer »

Wie heeft Michel Lion (85) uit Koksijde gezien?

Op zaterdag 29 juni, omstreeks 22.30 uur, verliet de 85-jarige Michel Lion zijn woning gelegen in de Zeelaan in Koksijde. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.
The post Wie heeft Michel Lion (85) uit Koksijde gezien? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Christiaan heeft al ruim een maand geen internet of tv omdat facturen Proximus bij naamgenoot belanden: “Een oplossing? Misschien volgend jaar, zeiden ze”

Christiaan Rosiers (67) uit Willebroek heeft al meer dan een maand geen internet en tv, omdat hij volgens Proximus zijn facturen niet betaalt. Dat komt omdat de telecomoperator de facturen sinds eind mei opstuurt naar zijn naamgenoot Christiaan Rosiers (69) uit Itegem. Ook na een twintigtal smeekbedes kon of wil Proximus het probleem niet oplossen.

Lees meer »

Verdrinkingsdood van Delano roept nare herinneringen op bij Melissa: “Het verdriet om Mereltje gaat nooit meer weg”

Als iemand begrijpt wat de ouders van de kleine Delano (1) doormaken, dan is het Melissa Naeyaert (37) uit Ichtegem. De jongen verdronk nadat hij in een zwembadje in de tuin klauterde. Bijna dag op dag tien jaar geleden verloor Melissa haar dochtertje Merel (3) op een haast identieke manier. “Mijn hart zal nooit meer helemaal helen.”
The post

Lees meer »

Fanfare bracht gouden koppel Wilfried en Marleen samen

Op 29 juni 1974 stapten Wilfried Demon en Marleen Desmidt in het huwelijksbootje. Het koppel vierde zijn gouden jubileum bij hen thuis in de Dahliadreef in Westkapelle. Schepen Bert De Brabandere bracht namens het gemeentebestuur en het koninklijk paleis de felicitaties over.
The post Fanfare bracht gouden koppel Wilfried en Marleen samen appeared first on KW.be.

Lees meer »