Noël en Annemie vormen koningspaar bij de IJzermanillers

Het kaartseizoen 2023 van de IJzermanillers zit erop. In clublokaal De Pypegale in Reninge, waar de maandelijkse kaartingen plaatsvinden, werden de primussen van het voorbije seizoen in de bloemetjes gezet. Bij de heren kaartte Noël Arteel de meeste punten bijeen. Annemie Courtens was de beste bij de dames. Zij mogen een jaar lang de titel van koning en koningin dragen. Op de foto vooraan Michel Goudeseune, Roger Lampaert, koning Noél Arteel, koningin Annemie Courtens, Christiane Versavel en Gerard Struye en rechtstaand achteraan Paul Vermeersch, lokaalhoudster Els Delefortrie, Georges Degrande, Godelieve Melis, Lode Vandecaveye, Patrick Degraeve en Maria Melis. (KVCL)

The post Noël en Annemie vormen koningspaar bij de IJzermanillers is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE. Trump in Milwaukee aangekomen voor Republikeinse partijconventie – Biden roept Amerikanen vanuit Oval Office op tot kalmte

Ex-president Donald Trump is zaterdag met bloed aan zijn oor van het podium geëvacueerd nadat er schoten werden gelost tijdens een campagnebijeenkomst in Pennsylvania. De Republikeinse presidentskandidaat hief vlak na de moordpoging zijn vuist omhoog, toen hij in veiligheid werd gebracht. Volg hier alle ontwikkelingen rondom het schietincident.

Lees meer »

Frans en Christiane 60 jaar samen

Zopas vierden Frans Declercq (83) en Christiane Verwilst (84) hun 60ste huwelijksverjaardag. Frans en Christiane, allebei uit Ruiselede, huwden op 4 juli 1964 en trokken daarop in op de ouderlijke hoeve van Frans in de Pannemeerstraat.
The post Frans en Christiane 60 jaar samen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Roeiers Niels Van Zandweghe en Tibo Vyvey richting Parijs

Brugge wordt op de Olympische Spelen vertegenwoordigd door discuswerper Philip Milanov en de roeiers Tibo Vyvey en Niels Van Zandweghe. Zij worden richting Parijs in hun stad passend in de kijker gezet, met vlaggen met het opschrift ‘Brugge gaat olympisch’.
The post Roeiers Niels Van Zandweghe en Tibo Vyvey richting Parijs appeared first on KW.be.

Lees meer »

Drie vrienden doen mee aan Budapest Rally als ‘Bacardiologen’: “Hebben auto zelf omgebouwd”

Met twee vrienden vertrekt Michiel De Baets op zaterdag 13 juli richting Boedapest voor de Budapest Rally. Het drietal rijdt voor de rally in zeven etappes richting de Hongaarse hoofdstad met een zelfgebouwde wagen. De ‘Bacardiologen’ kochten een auto die klaar was voor de schroothoop en maakten hem klaar voor een zevendaags avontuur. “We hopen dat de auto het haalt,

Lees meer »

“Veel meer dan een fotoboek”

DE HAAN Een goeie twee jaar na ‘De Haan vroeger en nu – een reis door de tijd’, pakt Jacky Van Maele (63) uit met een vervolg: ‘De Haan vroeger en nu – van belle époque tot heden’. Het is een klepper van 1,3 kg, met 475 afbeeldingen en 110 beelden ‘vroeger en nu’. “Veel was nog niet verteld.”

Lees meer »

De Navo bestaat 75 jaar, maar valt er wel iets te vieren?

75 jaar geleden werd de Navo gesticht, en dat wordt deze week gevierd in Washington. Tegelijkertijd gaat Viktor Orban op de koffie bij Poetin en bonkt Navo-criticus Donald Trump nadrukkelijk op de deur van het Witte Huis. En de Navo wordt steeds meer rechtstreeks betrokken bij de oorlog in Oekraïne. Valt er dan wel iets te vieren?

Lees meer »