Voormalig Trump-advocaat Rudy Giuliani vraagt na monsterboete van bijna 150 miljoen dollar bescherming tegen schuldeisers aan

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Deze mannen komen op erg doordachte manier aan frisse pinten op Pukkelpopwei

Andy en zijn kameraden hebben een wel heel opmerkelijk trucje om te besparen. De mannen graven hun pintjes namelijk zelf op. “Enkele weken geleden hebben we ze begraven, om ze nu weer op te graven. Aan de Main Stage, ik heb de coördinaten bijgehouden. Tijdens Electric Callboy hebben we ze allemaal opgedronken. Mensen bekeken ons eerst raar, maar vonden het

Lees meer »

Collectief ontslag voor honderdtal Belgische pakjesbezorgers van onderaannemer Amazon: “Geen sociaal overleg, er was alleen een berichtje op Whatsapp”

Een honderdtal pakjesbezorgers van KM Group, een bedrijf in Flémalle dat als onderaannemer werkt voor het Amerikaanse e-commercebedrijf Amazon, is eind juli collectief ontslagen. Dat zeggen de vakbonden woensdag. De pakjesbezorgers krijgen sindsdien geen loon en wachten nog altijd op hun C4. Voorlopig komen ze dus niet in aanmerking voor ontslagvergoedingen of werkloosheidsuitkeringen.

Lees meer »

Boerenbond stapt naar Grondwettelijk Hof tegen stikstofdecreet

De Boerenbond start een procedure bij het Grondwettelijk Hof tegen het stikstofdecreet. Dat decreet is in januari goedgekeurd door het Vlaams Parlement en gaat over maatregelen om de uitstoot van stikstof sterk te verminderen. Voor de goedkeuring zijn er meer dan twintigduizend bezwaren ingediend, zonder resultaat. Daarom is de juridische weg de enige oplossing, zegt voorzitter Lode Ceyssens.

Lees meer »

Weerbericht: buien niet uitgesloten

Vrijdag breidt de bewolking zich vanuit het westen uit over het land. In Laag- en later ook in Midden-België valt regen bij tussenpozen. In de Ardennen zou het nog overwegend droog blijven. De maxima liggen tussen 21 en 25 graden, voorspelt het KMI.

Lees meer »

Niels Destadsbader en Siska Schoeters verklappen hun grootste kanshebbers voor ‘Zomerhit’: “Als dat gebeurt, wint die sowieso”

Bij VRT1 barst vanavond de strijd om de ‘Zomerhit’ van 2024 écht los. Niels Destadsbader en Siska Schoeters tekenen ook dit jaar present om liveshows aan elkaar te praten. “Het is gek om te beseffen dat er dit jaar maar twee voorrondes zijn en dan al meteen finale”, vertelt Siska. “Maar VRT heeft beloofd, als alles goed gaat, volgend jaar

Lees meer »

Passagier (27) met bloedend hoofd na haartransplantatie weigert vliegtuig uit te gaan: “Als wij niet mogen vliegen, mag niemand dat”

Een vliegtuigpassagier in de Amerikaanse stad Miami is om een opmerkelijke reden het toestel uitgegooid. Hij had net een haartransplantatie ondergaan, maar vlak voor de vlucht begon zijn hoofd ineens hevig te bloeden. De crew maakte zich zorgen om de man en wees hem naar de uitgang. Hier luisterde hij niet naar en daarom moest de politie ingrijpen.

Lees meer »

“Reken maar dat hij er bij zijn laatste vertoning heel wat fans bijkreeg”: Gabriël wordt 21, maar wie is hij écht?

Zijn oudere zus Elisabeth (22) gaat meestal met alle aandacht lopen, maar prins Gabriël – die vandaag 21 kaarsjes uitblaast – komt steeds meer piepen. Met zijn bijna dubbele meter is hij letterlijk en figuurlijk de grote broer in het gezin van koning Filip (64) en koningin Mathilde (51). Zij kunnen steeds meer rekenen op de ‘reserve-prins’ als posterboy van

Lees meer »

Degryse heeft lof voor Hayen, maar is ook kritisch voor routiniers van Club Brugge: “Ze mogen iets meer hun klasse tonen”

Club Brugge won de topper tegen Antwerp en kocht zo tijd in een crisisperiode. Onze huisanalist vindt dat Club-trainer Nicky Hayen het goed gedaan heeft, maar zegt ook dat de ‘oudere’ garde een voorbeeld mag nemen aan de jonkies van blauw-zwart. “De routiniers lopen nog met een ‘komt wel goed’-mentaliteit rond.” Lees hieronder de volledige analyse, waarin ook onder meer

Lees meer »

“Dit kost de samenleving een pak geld”: burgemeester Bart Tommelein kwaad na loze reddingsoperatie Oostende

Burgemeester Bart Tommelein van Oostende is kwaad na de loze reddingsoperatie in zijn stad op zondagavond. Twee vrienden waren hun derde kompaan kwijtgeraakt bij een duik in zee, maar de man had zijn spullen achtergelaten op het strand om dan de trein te nemen naar Aalst. Volgens Tommelein gaat het om onverantwoord gedrag.
The post “Dit kost de samenleving

Lees meer »