IN BEELD – Feestelijke voorstelling ‘Winterrevue with Friends’ werd er één met een lach en een traan

Wondermooi, prachtig, met tranen in de ogen, pakkend, dé beste ‘Winterrevue’ die we al ooit zagen in Theater Elckerlyc in Antwerpen… Wat kunnen we er nog méér over kwijt.

Voorlopig niets meer, want ook wij waren sprakeloos toen ‘Hugo with Friends’ een staande ovatie kreeg. En ook wij – jawel, een man mag wél huilen – kregen tranen in onze ogen toen Hugo zijn laatste lied ‘May Way/Ons Leven’ zong, opkeek naar zijn Colleke in de hemel en maar bleef zingen, ondanks kort een krop in zijn keel. Enkel Hugo stond op dat moment in de spotlights op het podium. Al de andere artiesten stonden er achter, inclusief het ballet. In de zaal was het ook volledig donker. Wees maar gerust, we waren de enige niet die wat ‘snotterden’ toen Hugo pakkend ‘May Way/Ons Leven’ zong. Zelfs een stoere bonk die naast ons zat, stond met tranen in zijn ogen…

Ochja, deze uitgave met ‘friends’ Gert Verhulst én James Cooke was hilarisch. Er volgen nog ‘friends’, maar gaan ze dit duo kunnen evenaren? Benieuwd… Geniet alvast van onze fotomap op de rode loper en net na het event, met als slotfoto op de trappen in de VIP-ruimte. (PADI – foto’s FODI & Mervyn)

Info en tickets: www.backstage-producties.be

The post IN BEELD – Feestelijke voorstelling ‘Winterrevue with Friends’ werd er één met een lach en een traan is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Tuinhuis zwaar beschadigd na hevige brand in Beveren-Leie

In de Reinareweg in Beveren-Leie woedde maandagmiddag een hevige brand bij een tuinhuisje. De vlammen laaiden hoog op. Niemand raakte gewond, maar het tuinhuis is zwaar beschadigd.
The post Tuinhuis zwaar beschadigd na hevige brand in Beveren-Leie appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE GAZA. Spaanse premier hekelt op NAVO-top dubbele standaard Gaza – Israël: 60 procent Hamasstrijders uitgeschakeld

De Spaanse premier Pedro Sánchez heeft er woensdag bij het Westen op aangedrongen om de “dubbele standaard” met betrekking tot het conflict in Gaza te verwerpen. Hij deed dit in het licht van de steun voor Oekraïne die de NAVO-leiders tijdens de top in Washington uitspraken. En Benjamin Netanyahu is vastbesloten een akkoord over een wapenbestand in Gaza te sluiten,

Lees meer »

LIVE SPANJE-FRANKRIJK. Franse bondscoach Deschamps op zijn hoede: “Spanje zit het best in het toernooi”

La Roja versus Les Bleus. In München strijden Spanje en Frankrijk dinsdagavond om het eerste finaleticket op het EK voetbal. De Spanjaarden verschijnen wel gehavend aan de start: ze missen Pedri met een knieblessure en verdedigers Carvajal en Le Normand zijn geschorst. Frankrijk treedt wel op volle sterkte aan. Wie plaatst zich voor de eindstrijd in Berlijn?

Lees meer »

VOLT verkent Poperinge en omstreken

De oud-leerkrachten van het VTI Tielt trokken onlangs op dagexcursie. Ze brachten een uitgebreid bezoek aan het Lijssenthoek Military Cemetery in Poperinge met inbegrip van het informatiecentrum. Na het middagmaal trok men naar de hoppeboerderij ’t Hoppecruyt in Proven waar er uitgebreid uitleg gegeven werd over de hopteelt. Daarna was het heerlijk ontspannen in Au
The post VOLT verkent

Lees meer »

Code geel voor onweer: “Mogelijk wordt nog opgeschaald naar code oranje”

Dinsdagavond trekt een actieve onweerszone van west naar oost over ons land. Dit kan gepaard gaan met veel neerslag op korte tijd, hagel en sterke windstoten. Het KMI heeft code geel afgekondigd vanaf 18 uur. De waarschuwing geldt voor het hele land, uitgezonderd de provincies West-Vlaanderen en Luxemburg. “Volgens de laatste weerkaarten moeten we écht gaan opletten”, waarschuwt HBVL-weerman Ruben

Lees meer »

Vlaanderen mist doel voor terugkeer langdurig zieken

Vlaanderen stelde zich vorig jaar als doel 10.000 lang­durig zieken naar werk te begeleiden, maar dat cijfer werd niet gehaald. Bovendien vindt maar een fractie van de mensen die in zo’n traject stappen effectief werk. Dat schrijft De Tijd dinsdag op basis van gegevens die de krant opvroeg bij arbeidsbemiddelaar VDAB.

Lees meer »

Kampioenschap vinkenzang van Pauwhoek

Een vast onderdeel van de Ommegangsaffiche van de Pauwhoek is het kampioenschap vinkenzang voor alle vinkeniers van de wijk.
The post Kampioenschap vinkenzang van Pauwhoek appeared first on KW.be.

Lees meer »