INTERVIEW. Pedro Brugada: “Alles voor m’n euthanasie was geregeld. Ik zei tegen mijn vrouw: ‘Doe wat je moet doen’”

Hij houdt van schaken, shopt graag de outfits van z’n vrouw en vindt seks op z’n 71ste beter dan op zijn 20ste. Pedro Brugada verwierf wereldfaam in de cardiologie, maar in het ziekenhuis hing hij recent de doktersjas aan de haak. En toch, de dokter is kwiek, als was hij 30. “Mijn vrouw is vijftien jaar jonger dan ik, ik wens dat elke man toe.” 

Meer krantenkoppen in België

Oorlogsjournalist Robin Ramaekers vertelt voor het eerst over gruwelijke nacht in Libanon: “We zitten op een veilige plek nu”

Oorlogsjournalist Robin Ramaekers vertelt telefonisch in VTM NIEUWS wat er precies gebeurde in de bewuste nacht van woensdag op donderdag. “Toen we aankwamen op de plaats waar de raketten waren ingeslagen, riep iemand dat we Israëlische spionnen waren. En toen ging het heel snel.” Hierboven kan je het volledige gesprek met Robin Ramaekers beluisteren.

Lees meer »

Man die als 6-jarige berucht Diddy-feest bijwoonde getuigt: “Overal cannabis en naakte vrouwen”

De veelbesproken ‘White Parties’ van Sean ‘Diddy’ Combs stonden niet bepaald bekend om hun kindvriendelijkheid. Dat ontdekte Justin Litovsky (30) al op zesjarige leeftijd. Hij was met zijn ouders in de Hamptons en dacht dat ze naar een gewone ‘middagbarbecue’ gingen. Ze kwamen echter terecht op één van de beruchte feesten. “Er was veel cannabis en topless vrouwen, zowel in

Lees meer »

Inwonende vriend komt elke ochtend thuis met zakken vol horloges, juwelen en werkmateriaal: “Ik wist niet dat het gestolen goederen waren”

Een 61-jarige Oostendenaar is ook in beroep veroordeeld tot twaalf maanden cel. Zijn vriend die bij hem logeerde, ging elke avond weg en kwam ’s morgens terug met zakken vol dure spullen. “Toch had ik geen vermoeden dat het om gestolen goed ging.”
The post Inwonende vriend komt elke ochtend thuis met zakken vol horloges, juwelen en werkmateriaal: “Ik

Lees meer »

Duizenden badeendjes racen op het kanaal tijdens stadsevent van Rotary Izegem: “Steun goede doel en maak kans op een droomreis”

Izegem is in de ban van de Duck Race. Op zaterdag 12 oktober worden duizenden eendjes in het kanaal Roeselare-Leie gedropt. Die gaan samen de strijd aan om zo snel mogelijk de finish te bereiken. Een mooie prijzenpot ligt te wachten op de ‘eigenaars’ van het de eerste eendjes. Maar het moet bovenal ook een verbindend stadsevent worden.
The

Lees meer »

Zoo Antwerpen neemt afscheid van icoon: nijlpaard Hermien (43) is ingeslapen

Droevig nieuws uit de Antwerpse zoo. Nijlpaard Hermien is vandaag ingeslapen in het bijzijn van haar dierenverzorgers. Het dier was hoogbejaard en sukkelde al enkele jaren met haar gezondheid. Ze werd 43 jaar oud. Haar stoffelijke resten worden onderzocht. “Zo blijft ze na haar dood een verschil maken voor haar soortgenoten”, schrijft de zoo in een bericht.

Lees meer »

“Ik moest hem zowat elke ochtend uit zijn bed trékken”: zonder zijn vrouw was Cercle-keeper Warleson nu fabrieksarbeider in Brazilië

In de competitie is het harken, maar Cercle Brugge staat donderdag wel in de groepsfase van de Conference League. Het rekent daarin vooral op zijn doelman Warleson, het hele seizoen al uitblinker. Zijn vrouw Grasieli rekent dan weer op God. Zoals zij elke dag heeft gebeden dat haar man na járen ellende toch profvoetballer zou worden. En voor zijn gezin

Lees meer »

Candid Quizzers organiseren vijfde quiz voor het goede doel

Ze noemen zich de Candid Quizzers, hebben dezelfde leeftijd (33 jaar) en zijn allen afkomstig uit Torhout. Al voor de vijfde keer organiseren ze de Candid Quiz ten voordele van het goede doel.
The post Candid Quizzers organiseren vijfde quiz voor het goede doel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Opnieuw waarschuwing voor ‘recovery room’-fraude: slachtoffers beleggingsfraude krijgen ‘hulp aangeboden’ van onbekenden

De financiële waakhond FSMA waarschuwt de bevolking opnieuw voor zogenaamde “recovery room”-fraude, waarbij oplichters slachtoffers van beleggingsfraude nog eens in de val lokken door zogezegd hulp te bieden. Soms stellen ze zelf hun diensten voor, maar het gebeurt ook dat slachtoffers via eigen opzoekingen in contact komen met de fraudeurs.

Lees meer »

Iconische Sportpaleis plant grote verbeterwerken én krijgt een nieuwe naam: “Op deze manier vermijden we dat tickets duurder zullen worden”

Als Dua Lipa er volgend jaar de pannen van het dak speelt, zal dat nog in het ‘vertrouwde Sportpaleis’ zijn. Maar dat verdwijnt, of althans toch de naam. Samen met de nieuwe aanblik die de iconische Antwerpse concerttempel de komende jaren krijgt, wordt ‘het Paleis’ na 91 jaar ook herdoopt. “Het is logisch dat onze achterdeur de nieuwe voordeur wordt”,

Lees meer »