Team Dutch Gladiators wint cornhole tornooi

Het cornhole tornooi, ingericht door de JoJo’s werd gewonnen door het team Dutch Gladiators (Karel Sleegers en Robert Wendler), een team uit Nederland.

The post Team Dutch Gladiators wint cornhole tornooi is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“4G aan laten staan niet beste idee”: snelle exit Brecel in Riyadh, maar ook Telenet-rekening van 5.000 euro

Geen leuke trip voor Luca Brecel (WS-6) naar Riyadh. Niet alleen lag hij er dinsdagavond in de eerste ronde uit op de Saudi Arabia Snooker Masters, de 29-jarige Limburger hield daar ook een meer dan gepeperde rekening voor zijn mobiel verbruik aan over. Zo deelde de ex-wereldkampioen op zijn InstagramStories dat hij al aan bijna 5.000 euro boven op zijn

Lees meer »

Groen Waregem trekt met volle lijst en ambitie naar de kiezer: “Willen mee besturen”

Afgelopen weekend stelde Groen Waregem haar volledige lijst kandidaten en uitgebreid programma voor. Lijsttrekker Simon Wemel trekt met ambitie naar de kiezer. “We willen de stad en haar inwoners meer ruimte geven, meer ruimte voor jeugd, elke weggebruiker, duurzaam ondernemen, wonen, inspraak en cultuur.”
The post Groen Waregem trekt met volle lijst en ambitie naar de kiezer: “Willen mee

Lees meer »

“Ze zijn al jarenlang goed bevriend”: verzorgt deze groep straks het voorprogramma van Oasis?

De reünietour van Oasis is nog steeds hét gespreksonderwerp. Na een chaotische ticketverkoop waren alle concerten voor ‘Oasis Live 25’ in een mum van tijd uitverkocht. Inmiddels is er ook meer nieuws over wie het voorprogramma van de Britse band mag verzorgen. Volgens geruchten kozen Noel en Liam Gallagher voor hun shows in Heaton Park voor de Britse rockband Blossoms

Lees meer »

Duizenden mensen geëvacueerd voor bosbranden in Californië

Duizenden bewoners in het zuiden van de Amerikaanse staat Californië zijn zondag geëvacueerd voor oprukkende bosbranden. Dat melden Amerikaanse media. Gouverneur Gavin Newsom riep zaterdagavond (lokale tijd) de noodtoestand uit om extra middelen in te zetten in de strijd tegen het vuur. Het ziet er niet naar uit dat er snel beterschap komt.

Lees meer »

Vijfjarig kind gedood door hyena in Kenia

In Kenia is een vijfjarig kind gedood door een hyena. Dat meldt de Kenya Wildlife Service (KWS) van het Oost-Afrikaanse land donderdag. De dienst belooft “de toenemende aanvallen” van de carnivoor te bestrijden.

Lees meer »

Eén grootbank lijkt niet te azen op miljarden uit staatsbon. Wat is er aan de hand? “Blijkbaar hebben ze geld genoeg”

Terwijl ING, Belfius en KBC vorige week uitpakten met stuntrentes in de strijd om de 22,5 miljard uit de ‘Van Peteghem-bon’, blijft het stil bij BNP Paribas Fortis, de grootste spaarbank van het land. Waarom stapt BNP niet mee in de concurrentiestrijd? En vreest het dan geen klanten – en miljarden – kwijt te spelen? “Het kan een bewuste keuze

Lees meer »

Nederlandse regering na lange zit akkoord over regeerprogramma

De Nederlandse regering heeft overeenstemming bereikt over een regeerprogramma, waarin het akkoord op hoofdlijnen tussen de vier coalitiepartijen nader is uitgewerkt. Het vergde wel lange en intensieve gesprekken, erkenden meerdere bewindslieden na afloop van een ministerraad die uren langer duurde dan gebruikelijk.

Lees meer »

Gilkinet vraagt NMBS om terugschroeven extra treinen te herzien: “Nooit eerder kreeg het spoorbedrijf zoveel middelen”

Ontslagnemend minister van Mobiliteit Georges Gilkinet (Ecolo) is niet tevreden met de beslissing van de NMBS om de invoering van extra treinverbindingen uit te stellen. Hij waarschuwt dat het spoorbedrijf nu de kans moet grijpen die het recente beheerscontract biedt. Zoniet zou de volgende regering de contracten wel eens kunnen terugschroeven, aldus Gilkinet.

Lees meer »

Permanente winterknip voer voor discussie op gemeenteraad in Tielt: “Je dreigt middenstanders tegen elkaar op te zetten”

Nagenoeg de voltallige oppositie was donderdagavond verrast dat de knip zo plots permanent ingevoerd werd. Eerder schreven we al dat enkele horecazaken alvast van plan zijn om tijdens die ‘winterknip’ afgesloten terrasconstructies te plaatsen. Volgens de oppositie is niet duidelijk wanneer en waarom er precies beslist werd om de knip permanent in te voeren.
The post Permanente winterknip voer

Lees meer »

Bewoners Torrepoort ongerust over plannen Ons Onderdak

Ons Onderdak heeft plannen om de sociale woningen op het centrale plein in de Torrepoortlaan te vervangen door 12 ééngezinswoningen en 43 appartementen. Volgens Sam Vancayseele zorgt dat voor ongerustheid bij de bewoners. Volgens schepen Philip Bolle zou communicatie echter voorbarig geweest zijn.
The post Bewoners Torrepoort ongerust over plannen Ons Onderdak appeared first on KW.be.

Lees meer »