Jongen (16) op fiets aangereden door vrouw onder invloed in Torhout

Een jongen van 16 jaar werd donderdagavond op zijn elektrische fiets aangereden in Torhout. Hij raakte gelukkig niet gewond.

Het verkeersongeval gebeurde donderdagavond even na 19 uur in de Bruggestraat ter hoogte van de rotonde met de R34 in Torhout. Het kwam er tot een aanrijding tussen een personenwagen, bestuurd door een 54-jarige vrouw uit Kortemark, en een elektrische fiets, bestuurd door een 16-jarige jongen uit Zedelgem. Dat gebeurde toen de jongen met zijn fiets op het fietspad aan de rotonde reed.

Er was gelukkig enkel stoffelijke schade en er vielen geen gewonden. De politie kwam ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen. Daaruit bleek dat de 54-jarige bestuurster onder invloed was van alcohol en en ademtest ‘alarm’ aflegde. Haar rijbewijs werd voor drie uur ingehouden. (JH)

The post Jongen (16) op fiets aangereden door vrouw onder invloed in Torhout is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Sommigen lijken meer gelijk dan anderen”: Letse federatie klaagt ongeoorloofd manoeuvre Van der Poel tijdens WK aan

Krijgt het WK wielrennen in Zürich nog een staartje voor Mathieu van der Poel? De Nederlander werd na een sterke koers derde, maar was na afloop ook onderwerp van discussie na een (ongeoorloofd) manoeuvre in de finale, waarbij hij op het voetpad sprong en zo bijna een toeschouwer aanreed. Niet toevallig de Letse federatie heeft nu in een open brief

Lees meer »

Stad Antwerpen opent 2e zorghostel voor dak- en thuislozen met drugsverslaving

De stad Antwerpen heeft een 2e zorghostel geopend. In dat zorghostel komen dak- en thuislozen terecht die kampen met verschillende problematieken zoals een zware drugsverslaving. Met deze innovatieve woonvorm wil de stad enerzijds de overlast van dak- en thuislozen in de buurt aanpakken en anderzijds ervoor zorgen dat deze mensen de juiste begeleiding en zorg krijgen.

Lees meer »

Kris Declercq voor het eerst naar Vlaams parlement: “Ik wil meer middelen naar Roeselare halen”

Hilde Crevits krijgt opnieuw een prominente rol in de nieuwe Vlaamse regering. Als viceminister-president krijgt ze de bevoegdheden Binnenlands Bestuur, Inburgering en Integratie en Samenleving. Dat betekent ook dat er een plaatsje vrijkomt in het parlement.
The post Kris Declercq voor het eerst naar Vlaams parlement: “Ik wil meer middelen naar Roeselare halen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jaar na dood juf Annelies (43) komen vrienden samen in Geluwe: “We willen mooie herinneringen delen”

Op woensdag 4 oktober vorig jaar werd Annelies Verschaeve (42) in de woning van haar ex-partner Sebastien H. (37) in Menen vermoord. Ze gaf les in vrije basisschool De Graankorrel in de Magdalenastraat in Wervik. Met haar kinderen Rune en Noa woonde juf Annelies in de Menenstraat in Geluwe. Familie en vrienden komen vrijdagavond samen in café Den Onderweireld op

Lees meer »

VS: Israël voert momenteel “beperkte grondoperaties” uit in Libanon

Israël voert “momenteel” “beperkte grondoperaties” uit in Libanon. Dat heeft het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken maandagavond bevestigd na berichtgeving door ‘The Washington Post’. Israël heeft niet publiekelijk bevestigd dat er een aanval aankomt. Wel zei de Israëlische minister van Defensie Yoav Gallant dat een nieuwe fase aanstaande is in de strijd met Hezbollah. Volg alle ontwikkelingen over de oorlog

Lees meer »

Grote politiecontrole tegen mensenhandel op E40 in Luik

Op de E40-snelwegparking Walhorn bij Lontzen, in de provincie Luik, is woensdag een grote politiecontrole gehouden in de strijd tegen mensenhandel. Het doel van de actie, die acht uur duurde, was niet zozeer om slachtoffers te vinden, maar vooral om materiaal zoals bootjes, motoren en reddingsvesten te onderscheppen die worden gebruikt door smokkelaars.

Lees meer »

KIJK. Luisteraars beseffen pas na jaren waarover danshit ‘Macarena’ écht gaat: “Ik ben in shock”

Het iconische nummer ‘Macarena’ – dat jong en oud aan het dansen krijgt – verrast een nieuwe generatie. Wat voor velen een vrolijke dansklassieker lijkt, blijkt een pikante ondertoon te hebben die door veel jonge luisteraars nu pas wordt opgemerkt. Op sociale media gaan zowel het lied als de reacties viraal. “Waarom heb ik dit nooit eerder opgezocht?!”

Lees meer »