Vlaams Belang-politicus werkte drie jaar lang voor Chinese spionagediensten

De Mechelse politicus Frank Creyelman (Vlaams Belang) werkte meer dan drie jaar lang als inlichtingenbron voor Chinese spionnen. Dat blijkt uit sms-berichten die de kranten ‘The Financial Times’, ‘Der Spiegel’ en ‘Le Monde’ konden inkijken.

 

Meer krantenkoppen in België

Moet De Wever premier worden? Mag Bouchez in de regering? Een meerwaardetaks op aandelen en óók elektrische wagens belasten? Zo denk jij erover

Behalve de kiesintenties van de Belgen geeft De Grote Peiling van ‘Het Laatste Nieuws’, ‘VTM NIEUWS’, ‘RTL’ en ‘Le Soir’ ook een antwoord op heel wat andere prangende vragen. Moet Bart De Wever (N-VA) premier worden? Wie gaat er nog stemmen nu de kiesplicht bij de gemeenteraadsverkiezingen is afgeschaft? Verdienen ouders die verplichtingen op school niet nakomen een financiële straf?

Lees meer »

Dan toch verkiezingen in Spiere-Helkijn met oprichting éénmanslijst van Luc Pollet: “Ik wil dat de democratie blijft”

Even leek het dat er maar één partij zou zijn bij de komende gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober 2024, maar lastminute heeft dierenarts Luc Pollet een lijst neergelegd, Horizon 8587.
The post Dan toch verkiezingen in Spiere-Helkijn met oprichting éénmanslijst van Luc Pollet: “Ik wil dat de democratie blijft” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Stien en Glenn verwelkomen vier jaar na ‘First Dates’ hun eerste kindje: “Als liefde leven wordt, krijgt geluk een naam”

Het is al een bijzonder jaar geweest voor Stien van Ael (23) en Glenn Stroeckx (29). Nadat ze elkaar in mei het jawoord gaven, verwelkomden ze op 23 september hun eerste kindje: dochtertje Nilou. Het heuglijke nieuws komt vier jaar na hun eerste ontmoeting in het VRT 1-programma ‘First Dates’. “Kiekeboe! Hier ben ik dan eindelijk, Nilou”, schrijft Stien bij

Lees meer »

Opnieuw faalt Russische “Satan II”-raket

Op de plek waar de “Satan II” eind vorige week moest worden gelanceerd, gaapt nu een krater van tientallen meter breed. Een mislukte test met een intercontinentale ballistische raket doet twijfelen aan de Russische grootspraak over het militaire arsenaal.

Lees meer »

Tweedaagse Groote Stooringe brengt duizenden bezoekers op de been in Roeselare

De Groote Stooringe vond dit weekend voor het eerst gespreid over twee dagen plaats. Zowel zaterdag als zondag vergaapten duizenden bezoekers zich aan spectaculaire acrobaten- en circusacts in de Ooststraat en op de pleinen in de binnenstad van Roeselare.
The post Tweedaagse Groote Stooringe brengt duizenden bezoekers op de been in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »