Stem Patricia Bouvry tot Krak van Spiere-Helkijn

Sinds twee jaar zet Patricia Bouvry (62) zich in voor het organiseren van de seniorensport in de gemeente. Samen met een team onder begeleiding van Maurice Delcour organiseert ze wandeltochten, fietstochten, petanquewedstrijden… “Twee jaar geleden ging ik met vervroegd pensioen. Ik wilde niet zomaar thuis zitten en besloot me te engageren voor de gemeente. Het is nog leuker dan ik had gedacht. We komen veel samen, maken plezier. De mensen zijn enorm vriendelijk en bereidwillig om nieuwe uitdagingen aan te gaan. En Maurice is als het ware een mentor voor ons. Ik leer hoe we evenementen organiseren, waarmee we rekening moeten houden…” Patricia heeft de smaak te pakken, en dat is goed nieuws voor de senioren. (SVD)

The post Stem Patricia Bouvry tot Krak van Spiere-Helkijn is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Noord-Korea vuurde ballistische raket af”

Noord-Korea heeft maandag (plaatselijke tijd) een ballistische raket richting het oosten afgevuurd. Dat meldt het Zuid-Koreaanse persbureau Yonhap zondag, op basis van het Zuid-Koreaanse leger. Meer informatie is nog niet bekend.

Lees meer »

Familie moedigt Biden na debatdebacle aan om niet op te geven

De Amerikaanse president Joe Biden heeft na zijn moeizaam verlopen verkiezingsdebat met familie overlegd in Camp David. Hij trok zich met zijn echtgenote, kinderen en kleinkinderen terug in dat buitenverblijf, bericht The New York Times. De familie van Biden moedigt hem volgens bronnen van de krant aan om niet op te geven.

Lees meer »

IN BEELD – Bekende Vlamingen waren te gast op première ‘Sneeuwwitje’ in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne

Wil je Manu Van Acker zien schitteren als de lakei? Of ben je benieuwd of de prins én prinses elkaar zullen kussen? Misschien beoordeel je graag de acteerprestatie van Karen Damen of Ruth Beeckmans? Indien je daarop telkens met een ‘ja’ reageert, dan moet je zeker tickets bestellen voor de sprookjesmusical ‘Sneeuwwitje’ in Plopsaland De Panne.
The post IN

Lees meer »

Gepensioneerden Ter Groene Poorte gehuldigd

Op het einde van het schooljaar worden in alle onderwijsinstellingen de personeelsleden die met pensioen gaan in de bloemetjes gezet. In bakkerij-, slagerij- en hotelschool Ter Groene Poorte in Brugge was dit onlangs ook het geval.
The post Gepensioneerden Ter Groene Poorte gehuldigd appeared first on KW.be.

Lees meer »