Brand in leegstaand appartement in centrum Kortrijk

In het centrum van Kortrijk is er donderdagochtend brand uitgebroken in een leegstaand appartement. Iets na 9 werd de brandweer opgeroepen voor een keukenbrand in appartement op de hoek van de Belfaststraat en het President Rooseveltplein.

“De brand is momenteel nog niet onder controle. Onze manschappen zijn ter plaatse om te blussen. Het gaat om een leegstaand appartement, maar we kijken toch of we al dan niet verder moeten evacueren. Hoe de brand is ontstaan, kunnen we nu nog absoluut niet zeggen”, klinkt het bij brandweerzone Fluvia.

The post Brand in leegstaand appartement in centrum Kortrijk is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Cultuursmakers en voormalige Brouwerij Feys slaan handen in elkaar: “Start van een culturele vereniging”

De site van de voormalige brouwerij Feys op de grens Alveringem en Roesbrugge broeit deze zomer van de culturele activiteiten. Ook in augustus kan je er elk weekend terecht voor enkele tentoonstellingen. Performers kunnen het podium kapen voor optredens, lezingen, voorstellingen, stand-up comedy…Creatieveling uit de buurt en daarrond kunnen hun kans wagen.
The post Cultuursmakers en voormalige Brouwerij Feys

Lees meer »

Transfer van Romelu Lukaku wordt nog altijd geblokkeerd: “Osimhen is geen pakje dat zomaar snel geleverd kan worden”

Trainen doet Victor Osimhen (25) met de handrem op. In oefenwedstrijden stelt zijn trainer, Antonio Conte, hem voorlopig niet meer op. Om de impasse met Romelu Lukaku te doorbreken, heeft Napoli zijn naam nu ook op tafel gelegd bij Chelsea. De Nigeriaan speelt een voorname rol in de toekomst van ‘Big Rom’. Achtergronden bij een transferpuzzel die voorlopig moeilijk te

Lees meer »

Venezolaanse kiescommissie bevestigt omstreden herverkiezing Maduro

De Venezolaanse kiescommissie heeft vrijdag bevestigd dat president Nicolas Maduro is herkozen voor een derde termijn met 52 procent van de stemmen. Dat resultaat gaat lijnrecht in tegen de oppositie die beweert dat Edmundo Gonzalez de verkiezingen heeft gewonnen met een overtuigende meerderheid. Ook internationaal groeit de kritiek.

Lees meer »

Provincie Utrecht vraagt bossen te mijden met kleine kinderen en overweegt wolf te laten neerschieten

In Nederland hebben de provincie Utrecht en diverse gemeenten een oproep gedaan om niet met kleine kinderen de bossen van de Utrechtse Heuvelrug in te trekken. De waarschuwing komt er na een mogelijk nieuw incident met een wolf woensdagochtend. Als DNA-onderzoek bevestigt dat het om hetzelfde dier gaat dat twee weken geleden een kind beet, wordt het dier mogelijk neergeschoten.

Lees meer »