Voor zijn status en die van PSG: waarom Mbappé voor de belangrijkste clubwedstrijd in zijn leven staat

Met een zege in Dortmund sluit PSG woensdagavond zijn poule van de Champions League als groepswinnaar af. Een gelijkspel leidt enkel naar kwalificatie indien Newcastle niet wint van Milan. Een nederlaag kan volstaan indien Newcastle en Milan gelijkspelen. In elk ander scenario worden PSG en Kylian Mbappé een spotprent. En dat voor een club die volgens investeerders gewaardeerd wordt op liefst 4 miljard (!) euro. “Wie niet omkan met de spanning rond deze wedstrijd heeft geen plaats in PSG.” 

Meer krantenkoppen in België

Poetin biedt Noord-Korea hulp aan na overstromingen

Vladimir Poetin heeft de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un verzekerd van zijn steun na de overstromingen die Noord-Korea hebben getroffen. De Russische president zou hebben aangeboden “onmiddellijk” humanitaire hulp te verlenen en te helpen bij de wederopbouw, aldus het Noord-Koreaanse staatspersbureau KCNA.

Lees meer »

“Ik moet nu zien dat mijn schoenen gepoetst zijn”: Goedele Wachters (49) geniet van vakantiejob als Sporza-anker

“Ik mag als sportanker schaamteloos meeleven.” Journaalanker Goedele Wachters (49) geniet van haar ‘vakantiejob’ tijdens de Olympische Spelen. Het ideale tegengif voor het zware nieuws dat ze doorgaans moet brengen. Heeft Goedele de smaak te pakken en kiest ze na deze zomer voor Sporza? En wat vindt ze van alle commentaar op haar outfits? “Een doordeweekse jeans is nu uitgesloten.”

Lees meer »

Israël valt Libanese hoofdstad aan als vergelding dood 12 kinderen op Golanhoogten: Hezbollah-commandant zou aanslag hebben overleefd

Israël heeft dinsdagavond een raketaanval uitgevoerd op een buitenwijk ten zuiden van de Libanese hoofdstad Beiroet. Het ging om een gerichte aanval op een Hezbollah-commandant, zegt het Israëlische leger. Of de leider de aanslag heeft overleefd, is nog niet duidelijk. Een bron dichtbij Hezbollah beweert dat de man niet werd geraakt.

Lees meer »

Joselito (43) in elkaar geslagen bij station: “Ik werd voor dood achtergelaten”

De correctionele rechtbank veroordeelde woensdag een jonge man tot een celstraf met uitstel en een effectieve boete voor slagen aan Joselito Destorme in de Ieperse stationsbuurt. “Dit was een geval van gaybashing”, stelt Joselito die zwaar gewond raakte in z’n gezicht.
The post Joselito (43) in elkaar geslagen bij station: “Ik werd voor dood achtergelaten” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Een beetje zuur”: Belgian Waffles grijpen opnieuw nét naast medaille, maar verbeteren wel Belgisch record op 4×400 meter

De Belgische estafetteploeg in de mixed relay heeft nipt naast een medaille gegrepen in de finale van de 4×400 meter op de Olympische Spelen. Het Belgische viertal (Jonathan Sacoor, Helena Ponette, Alexander Doom en Naomi Van Den Broeck) eindigde als vierde, in een nieuwe Belgische recordtijd van 3:09.36. Het goud ging naar Nederland, dat een buitenaardse Femke Bol mag danken.

Lees meer »