Viktor Verhulst en Sarah Puttemans verwelkomen nieuw gezinslid: “Welkom in de familie, kleine Joey”

Viktor Verhulst (29) en Sarah Puttemans (24) beslisten om een puppy in huis te halen. Ze verwelkomen het nieuwe viervoetig lid van de familie Verhulst op Instagram. “Ons nieuwe gezinslid!”, klinkt het enthousiast. 

Meer krantenkoppen in België

Schutters van Boezinge winnen Schaal De Spot

In Lo vond op de terreinen van schuttersgilde Willem Tell de finale plaats van de schutterscompetitie Schaal De Spot, een organisatie van het schuttersverbond Veurne Ambacht.
The post Schutters van Boezinge winnen Schaal De Spot appeared first on KW.be.

Lees meer »

Voorzitter Bart De Wever “pushte” Zuhal Demir (N-VA) om minister te worden: “Voelde altijd haar twijfel over burgemeesterschap”

N-VA-voorzitter Bart De Wever heeft partijgenote Zuhal Demir "enorm gepusht om minister te worden". Dat zegt hij in De Zevende Dag. Dat aandringen kan volgens hem mee verklaren waarom Demir aankondigde dat ze uit de Vlaamse regering stapt als ze burgemeester van Genk kan worden. Vlaams minister-president Matthias Diependaele (N-VA) maakt zich weinig zorgen na de uitspraak van Demir. "Ze

Lees meer »

“Wij en andere supporters verdienen respect”: Anderlecht-spelers vieren niet met supportersgroep Mauves Army, medefans fluiten ultra’s uit

De Mauves Army – de Anderlecht-supportersgroep achter het doel – had aangekondigd het stadion pas na de twaalfde minuut van de Clasico te betreden. Dat deden ze ook, maar wel onder luid boegeroep. De andere fans waren het duidelijk niet eens met de actie én met de wanpraktijken van tegen Real Sociedad afgelopen donderdag. “Shame on you”, zo klonk onder

Lees meer »

Beer doodt man die paddenstoelen plukt in Slovakije

In Slovakije is een man van 55 overleden nadat hij door een beer was aangevallen. Het slachtoffer was op het moment van de aanval paddenstoelen aan het plukken in een bos, samen met een andere persoon. Eerder dit jaar raakten in het land al verschillende mensen gewond na aanvallen door bruine beren.

Lees meer »

Politiezones Vlas en CARMA starten onderzoek naar wangedrag door supporters van KRC Genk tijdens wedstrijd in Kortrijk

Na afloop van de door KRC Genk met 2-1 verloren voetbalwedstrijd op het veld van KV Kortrijk zaterdagavond, wordt door beide politiezones een onderzoek opgestart naar een deel van de bezoekende supporters die zich bezondigden aan niet tolereerbaar, onsportief en gevaarlijk gedrag.
The post Politiezones Vlas en CARMA starten onderzoek naar wangedrag door supporters van KRC Genk tijdens wedstrijd

Lees meer »

Tot soms wel 10 keer per week frietjes op het menu: Matthias Diependaele is duidelijk fan. Maar hoe ongezond is zijn verslaving juist?

Dat Matthias Diependaele, onze kersverse minister-president, al eens graag een frietje steekt, was al langer geweten. Maar toen hij gisteren in onze krant liet weten dat hij zeven tot tien keer per week een portie verorbert, gingen bij voedingsexperte Sanne Mouha de alarmbellen af. “Dit is zéér ongezond. Ik raad hem dan ook een cold turkey aan: twee weken geen

Lees meer »

Twee doden bij bosbrand in Griekenland

Bij een bosbrand in de buurt van Korinthe, 140 km ten westen van de Griekse hoofdstad Athene, zijn twee mannen om het leven gekomen. Dat maakten de Griekse autoriteiten maandag bekend. De brand woedt nog steeds, en is nog niet onder controle.

Lees meer »

Bijna één op drie arbeiders heeft risico op burn-out

Bijna een op de drie Belgische arbeiders (32,9 procent) bevindt zich in de risicozone van een burn-out. Bij de Belgische bedienden is dat een op de vier (25,5 procent). Dat blijkt uit een analyse van hr-bedrijf Securex en professor arbeidspsychologie Hans De Witte (KULeuven). Het zijn vooral dertigers en jonge vijftigers die een groter risico lopen.

Lees meer »