Wanneer een kathedraal van een Brussels gebouw een hedonische danstempel wordt: Adriatique doet Gare Maritime schitteren

Wat. Een. Locatie. Wat een dj-set ook. En wat voor een geweldige sfeer. Wie zich zaterdag bevond onder de 8.000 feestvierders in Gare Maritime, het nieuwe paradepaardje van het Brusselse Tour & Taxis, en daar het Zwitserse duo Adriatique als afsluiter van een unieke ‘day rave’ vier uur lang ten dans zag draaien, zag dat het volledige plaatje klopte. 

Meer krantenkoppen in België

Labour probeert rangen te sluiten op eerste congres sinds machtsovername

In Liverpool is zondag het eerste Labour-congres van start gegaan sinds de Britse socialisten opnieuw aan de macht zijn. Na jaren van besparingen onder de conservatieven beloofde premier Keir Starmer de openbare diensten te beschermen, maar het congres wordt overschaduwd door de financiële perikelen van het land en de kritiek op luxueuze cadeaus die Starmer aanvaardde.

Lees meer »

“Toen ik plots de slaapkamer moest verlaten, besefte ik dat er een probleem was”: verdachte in Frans verkrachtingsproces doet zijn verhaal

In het Franse verkrachtingsproces is de eerste van 50 medeverdachten aan het woord gekomen. Lionel R. (44) gaf toe dat hij Gisèle Pelicot misbruikt heeft en bood verschillende keren zijn excuses aan bij het slachtoffer. “Het was nooit mijn bedoeling om haar te verkrachten, maar het klopt dat zij me nooit toestemming gegeven heeft”, klonk het. “Op een bepaald moment

Lees meer »

Syrische familie opent barbershop in Beernem: “Twee maanden verbouwd”

Langs de Parkstraat in Beernem opende een gloednieuwe barbershop. De broers Imad (40) en Khuder (34) Khalif wonen in Gent, maar hebben samen met hun familie over heel Vlaanderen verschillende zaken. Na twee maanden verbouwingen is de zaak eindelijk open.
The post Syrische familie opent barbershop in Beernem: “Twee maanden verbouwd” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Acht maanden cel voor man (46) uit Ingelmunster nadat hij vriendin bedreigt met mes: “Korter lontje sinds hersenbloeding”

Een 46-jarige man uit Ingelmunster krijgt acht maanden cel met uitstel omdat hij zijn vriendin bedreigde met een mes tijdens een uit de hand gelopen ruzie. Een andere vrouw greep het mes bij het lemmet vast om de man tegen te houden.
The post Acht maanden cel voor man (46) uit Ingelmunster nadat hij vriendin bedreigt met mes: “Korter

Lees meer »

Axel Daeseleire organiseert dit weekend festival in Antwerpen: “Erik Van Looy en Charlotte Timmers staan in line-up”

Axel Daeseleire (55) is met drie programma’s alomtegenwoordig op televisie dit najaar. Bij VTM loopt het nieuwe seizoen van ‘Erfgenaam gezocht’, bij Play4 dan weer ‘Axel in Amerika’ en ‘Celebrity klopjacht’. Daeseleire werkt voor meerdere zenders tegelijk en dat kan omdat hij geen exclusiviteitscontract heeft. De afwisseling is een voordeel, maar er is ook een groot nadeel. Hij wordt gewoon

Lees meer »

Zita Wauters, Helmut Lotti en drie andere BV’s wagen zich aan ‘Een echte job’: “Maar ik kan niet tegen bloed”

Zita Wauters (19) en Helmut Lotti (54) zetten samen met Ruth Beeckmans (42), Manu Van Acker (25) en Tine Embrechts (49) hun eerste stappen in de zorgsector. Ze volgen momenteel een snelcursus verpleegkunde voor het nieuwe seizoen van ‘Een echte job’, dat volgend jaar op VTM wordt uitgezonden. “Ik heb enorm veel respect en bewondering voor verpleegkundigen”, aldus Zita Wauters.

Lees meer »