Eddy Snelders stopt als voetbalcommentator na arrestatie voor exhibitionisme

Eddy Snelders (64) stopt als cocommentator van voetbalwedstrijden. Dat heeft zijn collega en goede vriend Peter Vandenbempt aangekondigd op Instagram. Het nieuws komt er enkele dagen nadat bekend raakte dat Snelders gearresteerd werd voor exhibitionisme. 

Meer krantenkoppen in België

Sophie De Clerck, dierenvriend met een hart voor Harelbeke, op lijst Vooruit: “Verder werken aan stad waarin iedereen zich thuis voelt”

Sophie De Clercq (53), kassamedewerkster bij Delhaize, maar vooral dierenvriend, komt op met de gemeenteraadsverkiezingen voor Vooruit. Ze staat op de negentiende plek. Sophie is gehuwd met Stephen en moeder van Thibault en Maïthé. Ze is oma van Joël en een bekend gezicht in Harelbeke. Met CLERCKIES limoncello zamelde ze al meer dan € 2000 euro in voor Galgo Save

Lees meer »

Golfkarretje van wijnboer Joris gestolen, net nadat het viraal is gegaan op sociale media: “Hopelijk gaat het om een joyride”

Het golfkarretje van wijndomein den Eeckhout in Houwaart is gestolen. Eigenaar Joris Eeckhout vond ’s avonds slipsporen op zijn domein, waarna hij ook de diefstal ontdekte. De wijnboer hoopt dat het om een kwajongenstreek gaat en het karretje snel weer opduikt. Toeval of niet, een video van het golfkarretje ging onlangs viraal op sociale media.

Lees meer »

Collega’s leiden als scheiderstrio derby en schenken vergoeding aan Warmste Week: “Geen vetpot, maar we doen nog acties”

Florian Stove, Nick Delporte en Rune Ghijselincks zijn niet enkel collega’s bij IT-bedrijf ‘9altitudes’ in Kortrijk, ze zijn ook gebeten door het arbitreren. Zaterdag 5 oktober leiden ze samen de derby tussen KM Torhout en KSV Oostkamp en de vergoeding die ze daarvoor zouden ontvangen, gaat naar de Warmste Week. “En onze collega’s komen supporteren.”
The post Collega’s leiden

Lees meer »

Vremde krijgt opnieuw een geldautomaat

Volgend voorjaar zouden de inwoners van Vremde (Boechout) weer cash geld moeten kunnen afhalen in hun eigen buurt. Batopin, een initiatief van de 4 grootbanken, had al ingestemd om een geldautomaat te plaatsen in Vremde. Nu heeft de gemeenteraad ook een stuk grond aan de Kerkweg toegewezen.

Lees meer »

Conner Rousseau overenthousiast over nieuwe Vlaamse ploeg: “Deze regering is beter en socialer”

Hij levert straks de allereerste socialistische minister van Welzijn en noemde het Vlaams regeerakkoord al verschillende keren historisch. Omdat de nieuwe Vlaamse regering volgens hem nog nooit zoveel geld zal hebben geïnvesteerd als nu. Ondanks een faux pas – zijn interne kritiek op coalitiegenoot N-VA lekte zaterdag uit – is Vooruit-voorzitter Conner Rousseau overenthousiast met de start van de nieuwe

Lees meer »

Thomas krijgt make-over tijdens ‘Blind Getrouwd’ huwelijksreis in Mexico: “Karlien mag kiezen wat ermee gebeurt”

In de categorie ‘zaken die je zeker moet gedaan hebben op huwelijksreis in Mexico’: je kersverse echtgenoot restylen. Het is dan misschien geen mainstream activiteit, maar blind trouwen is dat ook niet. Newlyweds Karlien en Thomas trekken Mexico City dan ook in met een missie: een nieuw kapsel voor Thomas, die het lot van zijn lokken in de handen legt

Lees meer »