COLUMN. Geert Hoste over de post en bezorgingsdiensten: “Half werk hoort bij het verdienmodel”

Iedere week geeft Geert Hoste (63) in ‘Dag Allemaal’ zijn eigen unieke en ironische kijk op de wereld. 

Meer krantenkoppen in België

Pluszoon Alexander krijgt fenomenale Elvistaart van patissier Jo Geers: “Uit de hand gelopen grap”

Zondag 14 juli vierden Sarah Neutkens en Alexander Deprez hun huwelijk in de Pizza Gallery in de Sint-Jansstraat in Borgerhout. Helemaal vanuit Alexanders geboortestad Kortrijk leverde zijn plusvader Jo Geers van Patisserie Geers aan Sint-Jansplein de fenomenale bruidstaart met zes lagen, dezelfde als Elvis en Priscilla Presley in 1967.
The post Pluszoon Alexander krijgt fenomenale Elvistaart van patissier Jo

Lees meer »

“Proefaflevering ‘Het eiland’ werd met de grond gelijkgemaakt”: acteur Tom Van Dyck is cultureel erfgoed als Alain Vandam

“We waren een bende speelvogels. Als je die samenzette, onder de anarchistische maar briljante leiding van Jan Eelen, kreeg je blijkbaar toch iets speciaals.” Zo blikt Tom Van Dyck (52) in ‘Primo’ terug op het legendarische programma ‘Het eiland’. De verjaardagsspecial met daarin een reünie van Alain Vandam, Michel Drets en Frankie Loosveld is vanaf donderdag te bekijken op Streamz.

Lees meer »

Congress kwam, zag en overwon weer op Ieperfest

Twaalf jaar na hun laatste show bestormden de mannen van de legendarische Ieperse hardcoreband Congress zondag nog eens het podium van een hopeloos uitverkocht Ieperfest, het festival waar het voor hen dertig jaar geleden allemaal begon. “Dat opende de deuren naar internationaal succes”, zegt gitarist Joost Noyelle.
The post Congress kwam, zag en overwon weer op Ieperfest appeared first

Lees meer »

Tim Declercq start niet in elfde rit van Tour de France door ziekte

Tim Declercq gaat woensdag niet meer van start in de elfde etappe in de Ronde van Frankrijk (WorldTour). Dat maakte zijn ploeg Lidl-Trek bekend op sociale media. De 35-jarige West-Vlaming, die bezig was aan zijn vijfde Tour, is ziek.
The post Tim Declercq start niet in elfde rit van Tour de France door ziekte appeared first on KW.be.

Lees meer »