Hooglede klaar voor grootste kerstmarkt ooit: “Avond vol familieplezier gegarandeerd”

De gemeentelijke werkgroep Feestelijkheden van Hooglede organiseert op zaterdag 16 december de jaarlijkse kerstmarkt. “Dit jaar staan maar liefst 19 lokale organisaties klaar met lekkere hapjes en drankjes op de markt van Hooglede”, klinkt het. “Met vier extra organisaties wordt het de grootste kerstmarkt ooit in Hooglede. Laat je verleiden door de heerlijke geuren van versgebakken lekkernijen en geniet van warme dranken om de kou buiten te sluiten, bij een lekker warm vuurtje. De kerstmarkt gaat open om 18 uur en eindigt om middernacht.”

“Na het Hoogleeds Kampioenschap Kerstmanslingeren van vorig jaar, gaan we dit jaar op zoek naar de Hoogleedse Kampioen Kerstkalkoengooien. Radio KrePi, met lokale talenten Pepijn Coolman en Kris Verbeke, zorgt voor de aanmoediging van de kandidaten en de muzikale animo.”

Superkerstman!

“Straatanimatie wordt voorzien door de geweldige Superkerstman! Een nieuwe superheld, die allemaal kerstheldendaden doet, wensen overbrengt, voor verbinding zorgt, goede daden doet, bomen versiert, kerstcadeautips geeft, en nog veel meer. Voor de kleintjes is er een speciale ontmoeting met de kerstman van Huis van het kind, van wie ze een magisch cadeautje ontvangen. Er zijn ook leuke activiteiten en geschenken door het Mamadepot en Huis van het kind om de kinderen te entertainen. Het wordt gegarandeerd een avond vol familieplezier”, klinkt het bij de gemeente.

“Een vuurspuwer zal de bezoekers letterlijk en figuurlijk warm maken”

“Om 22 uur kunnen alle aanwezigen genieten van een spectaculaire vuurshow. Een vuurspuwer zal de bezoekers letterlijk en figuurlijk warm maken, door ze met de kracht van een natuurelement te betoveren.”

“Met deze hartverwarmende kerstmarkt steun je de volgende deelnemende organisaties: Huis van het Kind, Mamadepot, Ferm De Geite, KLJ Gits en Hooglede, Allen 8830, JOC De Prik, Scouts Gits, Landelijke Gilde Hooglede, Chiromeisjes De Kadullekes, Chiro St. Joris, DF Boogies Hooglede, Toneel Kunst en Vreugd, Jong N-VA Rodenbach, KFC Eendracht Hooglede, VPA Sleihage, Ferm Hooglede, Chiro ‘t Geetje en CD&V Hooglede-Gits. Iedereen is welkom, samen met vrienden, familie of buren”, klinkt het. (EVG)

The post Hooglede klaar voor grootste kerstmarkt ooit: “Avond vol familieplezier gegarandeerd” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Gemeentepersoneel Hooglede in de bloemetjes gezet

Op vrijdagavond 14 juni ging traditiegetrouw het personeelsfeest van gemeente Hooglede door, waar ook een aantal mensen in de bloemetjes gezet werden.
The post Gemeentepersoneel Hooglede in de bloemetjes gezet appeared first on KW.be.

Lees meer »

Waterpret in zwemzone Coupure in Brugge

Op de openingsdag zaterdag namen meteen al tientallen een verfrissende duik in het water van de in de zomer jaarlijkse terugkerende zwemzone in de Coupure. Door het mooie weer op zaterdag heeft de zwemzone, die nog toegankelijk is tot en met 1 september, de start dus niet gemist.
The post Waterpret in zwemzone Coupure in Brugge appeared first on

Lees meer »

KIJK. Californië geteisterd door bosbranden: apocalyptische beelden tonen hoe gebouwen en auto’s volledig in vlammen opgaan

In het noorden van de Amerikaanse staat Californië zijn ongeveer 13.000 mensen geëvacueerd vanwege grote bosbranden. De brand brak gisteren uit in Oroville, ongeveer 113 kilometer ten noorden van de hoofdstad Sacramento. Het vuur verspreidt zich razendsnel en heeft al verschillende gebouwen en voertuigen verwoest. De brand werd mogelijk veroorzaakt door de extreme hitte in de regio.

Lees meer »