Zot van BMW en ook een Rolls-Royce van 292.000 euro: Van Gerwen laat het als rijkste darter graag breed hangen

Michael van Gerwen kan mits winst op het komende WK darts richting 12 miljoen pond (14 miljoen euro) aan totaal verdiend prijzengeld in zijn carrière trekken. “Ja, ik hou van het geld”, liet de 34-jarige Nederlander eerder al eens optekenen. “Daarom doe ik wat ik doe. Ik geef toe dat ik een dure levensstijl heb. Waarom ook niet?” Een inzicht in de rijkdom van ‘MVG’, met onder meer zijn vooral door BMW’s beheerste wagenpark. 

Meer krantenkoppen in België

Op de kappersstoel bij Stefan Mitrovic, bikkelharde verdediger met klein hartje: “Jonge spelers denken nogal snel dat ze ‘big boys’ zijn”

“Probeer mij te dribbelen en I kill you.” Als er één iemand de boel op scherp kan zetten voor dé clash tegen Chelsea, dan wel AA Gent-verdediger Stefan Mitrovic (34). Zelfs vanop een kappersstoel. “Jonge spelers zijn tegenwoordig snel véél geld waard. Als ze iets kleins bereiken, blijven ze zich niet genoeg pushen.”

Lees meer »

Zet het Europees Hof vrijdag de voetbalmercato op losse schroeven? “Deze zaak heeft een grote symboolwaarde”

Luxemburg is zelden het epicentrum van de voetbalmercato. Toch zullen alle clubbestuurders, spelersmakelaars en sportadvocaten vrijdag hun blik naar het Groothertogdom wenden. Het Europees Hof van Justitie buigt er zich over de vraag of en tegen welke voorwaarden voetballers hun arbeidscontract eenzijdig kunnen opzeggen. Is een nieuw Bosman-arrest in de maak? Of zouden de huidige transferregels hooguit wat bijgeschaafd moeten

Lees meer »

Julian Assange maakt eerste publieke optreden sinds vrijlating: “Ik ben vrij omdat ik schuldig heb gepleit aan journalistiek”

WikiLeaks-oprichter Julian Assange heeft dinsdag de Raad van Europa toegesproken. Het gaat om zijn eerste publieke optreden sinds zijn vrijlating. Assange reisde vanuit Australië naar Straatsburg om voor de mensenrechtencommissie van de parlementaire vergadering van de Raad van Europa te spreken, dat in een eerder rapport Assange had beschreven als “een politieke gevangene”.

Lees meer »