België voert delicate paringsdans met Fifa om WK 2027 te winnen

 

Een klimaatvriendelijk WK waarbij de fans zo weinig mogelijk moeten reizen. Maar ook een dat 50 procent meer inkomsten oplevert om wereldwijd het vrouwenvoetbal mee te ontwikkelen. Zo hopen België, Nederland en Duitsland de stem van 211 Fifa-landen te winnen om in 2027 het vrouwen-WK te organiseren.

 

Meer krantenkoppen in België

Volledig Pannes podium in klasse 2 op BK zeilwagenrijden

Aan de traditionele Potjesregatta, die voor de Belgische piloten ook als Belgisch Kampioenschap gold, namen 99 piloten uit zes landen deel. De Potjesregatta was daarmee het grootste internationale zeilwagenevenement dit jaar na het WK deze zomer in Frankrijk.
The post Volledig Pannes podium in klasse 2 op BK zeilwagenrijden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Pastoor Henk Gevaert uit Moorslede op non-actief gezet

Pastoor Henk Gevaert van de Sint-Martinusparochie in Moorslede staat momenteel op non-actief. Het Bisdom Brugge zegt dat er wordt gezocht naar een nieuwe benoeming voor hem. Officieel is de pastoor al een tijdlang afwezig door ziekte.
The post Pastoor Henk Gevaert uit Moorslede op non-actief gezet appeared first on KW.be.

Lees meer »

Briljant voor Willy en Esther

Willy Dochy (87) en Esther Page (85) uit Lo waren op 7 september 65 jaar getrouwd. Ze zijn allebei in Poperinge geboren, Willy op 20 februari 1937 en Esther op 21 maart 1939. Het koppel leerde elkaar kennen op de kermis in Lo. Ze trouwden op 7 september 1959 en vestigden zich op de boerderij
The post Briljant voor

Lees meer »

Vernieuwde bezoekerscentrum Lieteberg in Zutendaal officieel geopend

In Zutendaal is het vernieuwde bezoekerscentrum van het belevingscentrum rond biodiversiteit Lieteberg officieel geopend. Nu de verbouwingen zijn afgerond, is er een grotere onthaalruimte en een cafetaria waar Arbeidskansen vzw personen met een afstand tot de arbeidsmarkt tewerkstelt. Er zijn ook nieuwe sanitaire voorzieningen en een polyvalente ruimte bij gekomen.

Lees meer »

Tuinhier zorgt voor een mooie, groene en frisse gemeente

Traditiegetrouw start Tuinhier Kortemark het najaar met een evaluatie van de voorbije tuinkeuring over Groot-Kortemark. Op dinsdag 24 september werden de prijzen immers bekendgemaakt. Er werden prijzen uitgereikt in de categorie gevels, siertuinen en groenten.
The post Tuinhier zorgt voor een mooie, groene en frisse gemeente appeared first on KW.be.

Lees meer »