Nergens zonder weg in Gent

22:00 Verdwalend in eigen land kijkt Rik Van Puymbroeck naar wat verwondert en soms overdondert. 

Meer krantenkoppen in België

Vermiste 85-jarige man uit Koksijde na zoekactie dood teruggevonden in beek

De 85-jarige Michel Lion uit Koksijde die afgelopen weekend vermiste raakte na een wandeltocht is maandagochtend dood teruggevonden. Zijn lichaam werd door een politiehelikopter opgemerkt in een beek, een aantal kilometer van zijn woning. “Na onderzoek door een wetsdokter gaan we uit van een tragisch ongeval, er zijn geen tussenkomst van derden”, meldt het West-Vlaamse parket.
The post Vermiste

Lees meer »

De middeleeuwen in Oosthof

Het tweede Middeleeuws Festival op zaterdag 13 en zondag 14 juli brengt maar liefst 700 deelnemers en ruim 50 internationale handelaars naar Snellegem en het Oosthof. Zelfs de Rode Ridder zal er een weekendje vertoeven.
The post De middeleeuwen in Oosthof appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gehavende Thor De Baene ambieert ereplaatsen in Vichte: “Blij dat ik meer kan dan gewoon in het peloton blijven”

Thor De Baene koerst komende zondag voor eigen volk in de junioreskoers van Vichte. Als alles goed gaat tenminste, want afgelopen weekend kwam hij zwaar ten val in de Acht van Bladel, met veel averij als gevolg. De tweedejaarsjunior was nochtans best tevreden over zijn seizoen en hoopt de komende weken en maanden nog eens dichte ereplaatsen in de wacht

Lees meer »

Vlaamse Roel (40) en zijn gezin zetten zich schrap voor orkaan Beryl op Jamaica: “We moeten matrassen voor ramen zetten en ons barricaderen in de badkamer”

De orkaan Beryl is op weg naar Jamaica, nadat hij in het zuidoosten van de Caraïben al dood en vernieling zaaide. Op het eiland worden de laatste ramen dichtgetimmerd en zet iedereen zich schrap. Ook Roel Stassen (40) en zijn gezin uit het Limburgse Vlijtingen (Riemst), die er met vakantie zijn. Zij barricaderen zich momenteel in hun hotelkamer.

Lees meer »

KVKO A stoomt zich klaar voor derde provinciale

KVKO stelde de selectie voor het komende seizoen voor. De A-ploeg promoveerde naar derde provinciale, terwijl de B-ploeg nu in de kustreeks van vierde terechtkomt.
The post KVKO A stoomt zich klaar voor derde provinciale appeared first on KW.be.

Lees meer »