Tweede kerstbeurs van The Country Horses in Ichtegem: “We willen graag uitbreiden”

Zondag 10 december organiseert linedancevereniging The Country Horses uit Eernegem haar tweede kerstbeurs in Dorpshuis De Ster in Ichtegem. Op de beurs vind je allerlei standjes waar je geschenkjes kan kopen, gezellig kan keuvelen en genieten van lekkere pannenkoeken en koffie.

De linedancevereniging The Country Horses werd tien jaar geleden opgericht door Gabriel Maes, de intussen overleden vader van huidig voorzitter Jurgen Maes (39). Die laatste nam een vijftal jaar geleden de fakkel over, samen met zijn echtgenote Anita Dhooge (55).

De vereniging telt 15 leden, van wie er 10 actief dansen. De danswerking staat momenteel op een laag pitje, want men is op zoek naar een nieuwe dansleraar.

Kerstbeurs

The Country Horses organiseren regelmatig dansavonden met optredens, en zijn ook trouwe bezoekers van de activiteiten van andere countryverenigingen in de regio.

Na het succes van de eerste editie in 2022, die kon rekenen op ruim 150 bezoekers, zal dit jaar voor de tweede keer een kerstbeurs op poten gezet worden. De bedoeling is dat de standhouders hun waren kunnen aanprijzen en dat de bezoekers een ruime keuze aan geschenkjes en geschenkideeën voorgeschoteld krijgen. De mogelijkheid tot een aangename babbel bij een pannenkoek en koffie zal ongetwijfeld bijdragen aan een gemoedelijke sfeer. Er wordt geen stand- of toegangsgeld gevraagd, dus hopen Jurgen en Anita op een ruime opkomst, zowel van kopers als verkopers. Ze dromen ook al van een grotere beurs, eventueel in de Eernegemse sporthal.

Rommelmarkt

Op zondag 31 maart 2024 organiseren The Country Horses ook nog een rommelmarkt, die eveneens plaatsvindt in Dorpshuis De Ster in Ichtegem.

Heb je interesse in linedance of wil je graag deelnemen aan een van de activiteiten, dan kan je terecht bij Jurgen Maes en Anita Dhooge op het nummer 0494 59 21 23. Zij bezorgen je met veel plezier en enthousiasme de nodige informatie. (ED)

De kerstbeurs vindt plaats in Dorpshuis De Ster, Engelstraat 54, Ichtegem op zondag 10 december. Ze is toegankelijk van 10 tot 18 uur. De toegang is gratis. Voor meer info: [email protected].

The post Tweede kerstbeurs van The Country Horses in Ichtegem: “We willen graag uitbreiden” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Vier Zwaantjes verdedigen de tricolore in eigen Zandvoorde

Op 12, 13 en 14 juli is er in Zandvoorde door de plaatselijke Zwaantjes Roller Club de 56ste editie van de Flanders Grand Prix van Vlaanderen inline-speedskating. Er is in dat weekend ook de Cadet Challenge, het officieuze Europees kampioenschap voor die leeftijd. Vier leden van ZRC nemen eraan deel.
The post Vier Zwaantjes verdedigen de tricolore in eigen

Lees meer »

Bart doet dochter tickets voor Taylor Swift cadeau, zij maakt voorbereidende cursus: “Ik wist niet dat het zo complex was”

De Amerikaanse zangeres Taylor Swift is momenteel bezig aan een tour door Europa. Binnenkort gaan ook Bart en Merel De Waele uit Gent kijken. Het is een cadeautje voor dochterlief, maar zij wil geen mal figuur slaan met haar vader aan haar zijde. En dus ontwierp Merel een PowerPoint, een spoedcursus Taylor Swift. VTM NIEUWS ging kijken hoe goed papa

Lees meer »

Quinten (21) runt twee zomerbars aan de kust: “Heerlijke drankjes en hapjes in een stijlvolle setting”

Quinten Foulon, slechts 21 jaar oud, bewijst dat ondernemerschap geen leeftijd kent. Hij is uitbater van zomerbar Westdiep aan de promenade in Nieuwpoort. Op 29 juni opende hij ook een nieuwe bar op het dak van Fort Napoleon in Oostende.
The post Quinten (21) runt twee zomerbars aan de kust: “Heerlijke drankjes en hapjes in een stijlvolle setting” appeared

Lees meer »

GO! Middenschool Ieper is een Apple Distinguished School: “In alle lessen wordt er gewerkt aan digitale vaardigheden”

De Ieperse GO! Middenschool kondigt met trots aan dat de school door Apple is erkend als Apple Distinguished School gedurende de periode 2024-2026. “Dit onderstreept ons succes bij het creëren van een innovatieve, veilige en aantrekkelijke leeromgeving”, stelt directeur Ann Dejaegher.
The post GO! Middenschool Ieper is een Apple Distinguished School: “In alle lessen wordt er gewerkt aan digitale

Lees meer »

Ouders van verdronken Harmony (7) spreken voor het eerst: “Mijn zoon was bang van water. Waarom werd er niet op hem gelet?”

Met veel vraagtekens blijven ze achter. De ouders van Harmony Francis (7) uit Borgerhout weten nog steeds niet wat hun zoontje afgelopen donderdag precies is overkomen in het recreatiedomein De Mosten. Harmony, die niet kon zwemmen, verdronk die dag tijdens een schooluitstap in het meer. “Bij de telling moesten alle leerlingen op hun handdoek op het strand gaan zitten. Die

Lees meer »

Vlaming Thierry (53) zag Joe Biden enkele uren na felbesproken debat: “Daar liep een president over de tarmac”

Enkele uren na het veelbesproken debat tussen een verwarde, stotterende Joe Biden en zijn zelfverzekerde opponent Donald Trump, stond de Vlaming Thierry Wernaers (53) oog in oog met de Amerikaanse president. Dat leek een heel andere Biden te zijn. “Op enkele meters afstand van me stapte een zelfverzekerde president rond”, zegt Thierry, die als ‘delegate’ is uitgekozen om Biden officieel

Lees meer »

Izegemse zangeres Katrien Van Opstal trouwde met…. zichzelf: “Zondag feest met vrienden en familie”

Om een relatiebreuk te verwerken en te bevestigen dat ze graag zichzelf ziet, besloot Katrien Van Opstal met zichzelf te trouwen. Vorige week vond in haar woonplaats Nazareth het burgerlijk huwelijk plaats, zondag geeft Katrien voor vrienden en familie haar trouwfeest
The post Izegemse zangeres Katrien Van Opstal trouwde met…. zichzelf: “Zondag feest met vrienden en familie” appeared first

Lees meer »