LIVE ASTON VILLA-MAN CITY. Tielemans laat zich gelden, wachten op doelpunten

Man City zag afgelopen weekend Jérémy Doku uitvallen. De Rode Duivel mist dan ook het treffen met Aston Villa. Kunnen Youri Tielemans en co de landskampioen doen struikelen? Volg de clash in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Werken vernieuwd deelgemeentehuis Sint-Andries goed gevorderd

Een jaar na de eerste steenlegging zijn de werkzaamheden voor het vernieuwde deelgemeentehuis van Sint-Andries, waar ook het team West van de Brugse politie onderdak vindt, goed gevorderd. “Het wordt het eerste openbaar gebouw van Brugge dat volledig fosielvrij is”, zegt schepen voor facilitair beheer Minou Esquenet.
The post Werken vernieuwd deelgemeentehuis Sint-Andries goed gevorderd appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. De speech van de Bayern-CEO voor Kompany: “We zijn blij dat je hier bent en ons weer vreugde bezorgt”

Het gebeurt zelden dat een absolute topclub na een pijnlijke nederlaag de trainer zó opvallend in bescherming neemt. Het gebeurde woensdagavond niettemin bij het traditionele diner van Bayern München. CEO Jan-Christian Dreesen stond op en gooide bloemetjes naar Vincent Kompany. Wat zeggen we? Een ganse ruiker. Alles samen duurde de toespraak — met veel euh’s en veel herhalingen van hetzelfde

Lees meer »

Pfizer wil 255 medewerkers laten afvloeien in Puurs: “Waken dat capaciteit beantwoordt aan noden van bedrijf”

Het farmaceutisch bedrijf Pfizer gaat op de site in Puurs 255 banen schrappen. Pfizer bevestigt dat er een wereldwijde operationele efficiëntieoefening werd gemaakt. Gedwongen ontslagen vallen er niet in Puurs. “Het gaat om een natuurlijk verloop”, klinkt het. “Dat wil zeggen, mensen niet vervangen en het niet verlengen van tijdelijke contracten of mensen intern verplaatsen.”

Lees meer »

Keukenbrand opgemerkt door buur terwijl bewoner thuis is: “Rookmelders zijn echt belangrijk”

De brandweer van Torhout lanceert een vernieuwde oproep om rookmelders in huizen te hangen. Dat nadat in een woning ’s middags een keukenbrand ontstond, terwijl de bewoner thuis was, maar de brand zelf niet opmerkte. “Rookmelders kunnen in elke situatie, en zeker in deze, een verschil maken”, zegt brandweerluitenant Alain Crombez.
The post Keukenbrand opgemerkt door buur terwijl bewoner

Lees meer »

KIJK. Zonder aarzelen doet Koning Charles Samoaanse dans na tijdens receptie

Tijdens een receptie in het St. James’s Palace in Londen krijgt een ambassadeur koning Charles aan het dansen. Freddie Tuilagi, ambassadeur van Samoa in het Verenigd Koninkrijk, verrast de Britse monarch met een traditioneel lied tijdens een Commonwealth-receptie. Hij krijgt de zaal mee aan het zingen en voert ook een dans uit. Die bewegingen doet Charles zonder aarzelen na.

Lees meer »