La Rose open op nieuw adres

OUDENBURG Silke en Annelies Molleman openen op zaterdag 9 december officieel hun La Rose op een nieuwe locatie. “Het was Silke die het initiatief nam om een eigen pand te kopen, maar we wilden wel in Oudenburg blijven. En de gelegenheid deed zich voor op het gelijkvloers van een nieuw gebouw in de Zandvoordsestraat 24”, vertelt zus Annelies.

Het was Annelies (27) die in april 2018 in de Zandvoordsestraat 5 startte met haar beautysalon La Rose. Zus Silke studeerde in 2019 af als nagelstyliste en meteen gingen de zussen samen aan de slag. “Naast schoonheidszorgen konden we zo ook de klanten verwennen met mooie nageltjes”, vertelt Silke (23). En daarna kwam er ook de verkoop van kledij bij. “En werd de ruimte hier te klein”, vult Annelies aan.

Gekocht

Opnieuw huren zag Silke niet zitten, dus nam zij het initiatief om een pand te kopen. En dat vond ze in een nieuw appartementsgebouw. Ze zette de stap om het gelijkvloers te kopen. Op zaterdag 9 december kunnen de zussen hun nieuwe zaak feestelijk openen, om dan op 11 december hun werkzaamheden er echt te starten.

“Ik kan dan de klanten verwennen met mooie nagels tegen de feestdagen”, verheugt Silke zich erop. “De trend is in de loop der jaren wat geëvolueerd. Zo zijn de tekeningen op de nagels fel verminderd en worden de kleuren aangepast aan het seizoen: in de zomer worden lichtere kleuren gevraagd, in de winter donkere, en voor eindejaar werk ik dikwijls met glitter.”

Ook Annelies evolueert in de verzorging mee. “Twee jaar geleden ben ik voor gelaatsverzorging overgestapt naar de producten van Dr. Renaud, en daarmee heb ik betere resultaten.”

Elk een eigen plek

In het nieuwe pand zullen Silke en Annelies elk hun eigen plek hebben om te werken. En er komt een aparte hoek met fashion, die nu midden in de zaak hangt.

“Het zijn spannende maanden geweest. We zijn blij eindelijk een nieuwe start te kunnen nemen in een toch wel groter pand dan waar we al vier jaar samenwerken”, besluiten Silke en Annelies Molleman.

The post La Rose open op nieuw adres is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Mbappé en Deschamps niet gerust in Franse zege tegen Rode Duivels: “Ons niveau moet omhoog, anders gaan we naar huis”

“België is een heel sterke ploeg.” Van arrogantie of onderschatting geen sprake bij Frankrijk, daags voor de clash met de Rode Duivels. Bondscoach Didier Deschamps en sterspeler Kylian Mbappé namen het woord in Düsseldorf en stelden dat Les Bleus dringend hun niveau moeten opkrikken. “Dat we tweede werden in de groep, was een wake-up call.”

Lees meer »

Artificiële intelligentie bepaalt wat u betaalt voor uw koopjes: kan ik daardoor nog goedkoper kleding kopen?

Grote modeketens gebruiken tegenwoordig artificiële intelligentie (AI) om te bepalen welke artikelen in deze soldenperiode met welke korting worden verkocht. Als consument doet u daar alvast uw voordeel mee, want onder meer ZEB en E5 pakken nu al uit met kortingen tot -70%. Betekent dit ook dat koopjesjagers in de ene winkel een betere deal kunnen scoren dan in de

Lees meer »

Manu Van Acker schittert als lakei Aimé in de sprookjesmusical ‘Sneeuwwitje’: “Alles onthouden, dat is wel het moeilijkste!”

Manu Van Acker uit Oostende doet het uitstekend als lakei Aimé in de sprookjesmusical ‘Sneeuwwitje’. Hij liet het premièrepubliek niet alleen lachen, maar wist de zaal ook te ontroeren. Met zijn pakkende versie van ‘Waarom’ kreeg hij de zaal muisstil.
The post Manu Van Acker schittert als lakei Aimé in de sprookjesmusical ‘Sneeuwwitje’: “Alles onthouden, dat is wel het

Lees meer »

Lieva (55) moest net als slachtoffer van Nick Bril met prothesen leren stappen na ongeval: “Het is echt niet gemakkelijk, het lijkt wel steltlopen”

Een half jaar nadat Nick Bril met zijn terreinwagen over hem reed en hij zijn twee benen verloor, mag Joe Claridge (37) het ziekenhuis verlaten. Hij gaat rechtstreeks naar het befaamde revalidatiecentrum in Pellenberg. Om er te leren stappen op beenprothesen. Lieva Vervoort (55) moest zes jaar geleden hetzelfde doen en heeft goeie raad voor Joe: “Zorg dat je er

Lees meer »

Maria-Ommegang trekt dit jaar opnieuw door Poperingse straten: “Trots op onze processie”

De Maria-Ommegang trekt op zondag 7 juli door de Poperingse centrumstraten. Het Maria-Ommegangscomité kon door problemen aan het gebouw niet aan kledij of attributen voor de processie. Daarvoor werd een oplossing gevonden en het comité kijkt reikhalzend uit naar de processie.
The post Maria-Ommegang trekt dit jaar opnieuw door Poperingse straten: “Trots op onze processie” appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE SPANJE-FRANKRIJK. Domper voor Spanje: draaischijf Pedri mist rest van EK, ‘dader’ Kroos excuseert zich

La Roja versus Les Bleus. In München strijden Spanje en Frankrijk dinsdagavond om het eerste finaleticket op het EK voetbal. De Spanjaarden verschijnen wel gehavend aan de start: ze missen Pedri met een knieblessure en verdedigers Carvajal en Le Normand zijn geschorst. Frankrijk treedt wel op volle sterkte aan. Wie plaatst zich voor de eindstrijd in Berlijn?

Lees meer »

Twee doden bij vliegtuigongeluk in Noorwegen

Twee mannen zijn omgekomen bij een vliegtuigongeluk in Noorwegen. Volgens de politie stortte het vliegtuigje neer op de snelweg E6 in de gemeente Oppdal bij een privévliegveld, waarna brand uitbrak. Een van de twee inzittenden overleed op de plaats van het ongeluk, de ander in een ambulance op weg naar het ziekenhuis.

Lees meer »