LIVE ASTON VILLA-MAN CITY (21u15). Kunnen ook Tielemans en co de Citizens punten afsnoepen?

Man City zag afgelopen weekend Jérémy Doku uitvallen en krijgt nu de lastige verplaatsing naar Aston Villa voorgeschoteld. Kunnen Youri Tielemans en co de landskampioen doen struikelen? Volg de clash in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

AZ Oostende is één jaar na de fusie ambitieus en wil radiotherapie naar Oostende halen: “Van onschatbare waarde voor onze patiënten”

Een jaar na de fusie van de twee Oostendse ziekenhuizen zet AZ Oostende nieuwe stappen om naar een volwaardig tweecampussenmodel te groeien. De acute zorg wordt gecentraliseerd in campus Damiaan met een eengemaakte spoeddienst vanaf januari, maar er wordt ook volop geïnvesteerd in campus Serruys. Ondertussen krijgt het ziekenhuis heel wat patiënten over de vloer. “Onze materniteit bereikt dit jaar

Lees meer »

Helemaal in het nieuw: Pogacar toont regenboogoutfit en aangepaste fiets voor Ronde van Emilia

Voor het eerst in zijn rijke geschiedenis start de Ronde van Emilia (ProSeries) morgen in Vignola. Het parcours is zwaar en veeleisend: 215,8 kilometer, circa 3.300 hoogtemeters. Remco Evenepoel verschijnt aan de start. Zijn tactiek: “Slim koersen en niet te kwistig omspringen met mijn energie.” Ook wereldkampioen Tadej Pogacar – met uiteraard aangepaste fiets – en Primoz Roglic rijden mee.

Lees meer »

600 mandala’s fleuren de Grijze Zustersstraat op

Een 50-tal vrijwilligers haakten met het project ‘Daadkracht’ in een half jaar ongeveer 600 mandala’s bij elkaar die nu samenkomen in een adembenemend kunstwerk in de Grijze Zustersstraat.
The post 600 mandala’s fleuren de Grijze Zustersstraat op appeared first on KW.be.

Lees meer »

Het begon allemaal met een broodjeszaak: wordt Lien (33) van restaurant Réliva in Brugge ‘Lady Chef of the Year’?

De manier waarop Lien Vandeputte over kraakverse groentjes praat, verraadt een meer dan gemiddelde passie voor lekker en gezond eten. Al twaalf jaar is de keuken van restaurant Réliva in Brugge haar domein en de erkenning voor wat ze daar presteert groeit snel. Maandag 14 oktober weten we of ze ook de nieuwe Lady Chef of the Year wordt. “Wist

Lees meer »

Opnieuw zware luchtaanvallen in zuiden van Beiroet: “Kandidaat-opvolger Hezbollah was doelwit van nachtelijke aanvallen”

Israël heeft donderdagavond opnieuw luchtaanvallen uitgevoerd op Beiroet, een bolwerk van de Libanese militie Hezbollah. Dat berichten internationale media. De spanning in de stad stijgt. Dat merkt ook de Vlaamse Anke Bert (30), die er actief is als coördinator voor het Rode Kruis in het Midden-Oosten. “Hier is geen luchtalarm. Bij een explosie waarschuwen mensen elkaar via WhatsApp-groepen”, stelt ze.

Lees meer »