Extra politie op kerstmarkten na verhoogde waakzaamheid: “We doen dit opdat iedereen zonder schrik naar buiten kan”

Door het aanhoudende terreurniveau 3 geldt er een verhoogde waakzaamheid op de kerstmarkten in ons land. In Brugge lopen meer agenten rond, in Aalst zal de politie ter plekke zwaarder bewapend zijn. “Copycats vallen niet uit te sluiten na de aanslag in Brussel afgelopen oktober”, zegt OCAD, het coördinatieorgaan voor de dreigingsanalyse. Welke veiligheidsmaatregelen zullen er genomen worden? 

Meer krantenkoppen in België

Mail van postoverste brandweer Moorslede zorgt na gemeenteraad voor commotie bij oppositie, schepen onder vuur: “Ik vind het een schande”

Tijdens de eerste gemeenteraad na de vakantie zat het venijn duidelijk in de staart. Aanleiding was een vraag van Veerle Demeulenaere (NVAPlus) over de communicatie over de wegenwerken in de Mandellaan in Dadizele. De bevoegde schepen maakte geen al te goede buurt. Daags nadien reageert de postoverste van de brandweer met een mail naar de voltallige gemeenteraad.
The post

Lees meer »

1.000 flessen glijmiddel en slachtoffers die infusen toegediend kregen: steeds meer details over seksfeestjes Sean ‘Diddy’ Combs

Sean ‘Diddy’ Combs (54) – ooit één van de meest invloedrijke muziekmagnaten – ziet zijn imperium afbrokkelen. De Amerikaanse rapper is gearresteerd en aangeklaagd voor onder andere sekshandel en afpersing. Eerder beschuldigden tien vrouwen hem al van seksueel misbruik en drogering. Iets wat de hiphoplegende bikkelhard blijft ontkennen. Maar nu onthullen huiszoekingen schokkende details over zijn seksfeestjes: “Er werden duizend

Lees meer »