Said leidt al jaren een dubbelleven: ‘Misschien moet ik trouwen met een Marokkaanse lesbienne, zodat we allebei onze gang kunnen gaan’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Waarom zouden Vlaamse gemeenten moeten fuseren?

Een derde van de Vlamingen is tegenstander van een fusie van zijn of haar gemeente. Dat blijkt uit een enquête die, in opdracht van VRT NWS, is uitgevoerd bij inwoners van Vlaamse gemeenten waar een fusie nog niet aan de orde is. Nog een derde heeft er geen mening over, terwijl nog eens 18 procent zegt niet enthousiast te zijn,

Lees meer »

Brugse Zot wordt officiële partner van De Warmste Week: “Krachten bundelen”

Brouwerij De Halve Maan slaat dit jaar de handen in elkaar met De Warmste Week. Met het populaire biermerk Brugse Zot en zijn alcoholvrije tegenhanger Sportzot vlammen beide organisaties dit jaar voor het goede doel. Deze jaarlijkse solidariteitsactie van de VRT zal zoals vorig jaar afsluiten op ’t Zand in Brugge, op een boogscheut van de familiale brouwerij.
The

Lees meer »

Testaankoop vraagt verbod op populair geneesmiddel Sinutab

Consumentenorganisatie Testaankoop vraagt een verbod Sinutab, het geneesmiddel tegen neusverstopping met hoofdpijn. Ook professor Huisartsengeneeskunde Dirk Devroey (VUB) roept op tot een voorzichtiger gebruik. Het risico op een beroerte of hartaanval wordt immers onderschat. Dat schrijft ‘Het Laatste Nieuws’ woensdag.

Lees meer »

Netanyahu liet afluisterapparatuur achter in privétoilet van Boris Johnson, suggereert Britse ex-premier

Boris Johnson (60) beschuldigt de Israëlische premier Benjamin Netanyahu (74) ervan afluisterapparatuur te hebben achtergelaten op een wel heel opmerkelijke plaats: Johnsons privétoilet in het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken. Dat onthult de ex-premier in zijn nieuwe boek. Het veiligheidsteam van Johnson vond de apparatuur naar verluidt terug nadat Netanyahu het toilet had gebruikt.

Lees meer »

Danny Geldof staat al decennialang op de planken: “De stress gaat weg eens ik mijn eerste zin zeg”

Dertig jaar speelde Danny Geldof in de Ieperse Revue. ‘Tjeppen de Stotteraore’ werd het typetje waarmee hij nog steeds aangesproken wordt in de straten van Ieper. Nu staat hij op de planken met Flor Barbry’s Volkstoneel voor Frans-Vlaanderen. “Volkstoneel speel je zoals je thuis spreekt in de keuken”, vertelt Danny.
The post Danny Geldof staat al decennialang op de

Lees meer »

Hendrik en Iris vieren gouden bruiloft

Hendrik Rivière (73) en Iris Dupont (70) zagen op zaterdag 28 september 50 jaar huwelijksgeluk bekroond met een plechtige ontvangst op het stadhuis.
The post Hendrik en Iris vieren gouden bruiloft appeared first on KW.be.

Lees meer »

Orkaan Kirk zet koers richting West-Europa: wat mogen we in België verwachten?

Komende dagen staat ons een wisselvallig weerpatroon te wachten. Zeker naar het einde van de week wanneer de restanten van orkaan Kirk het westen van Europa zullen beïnvloeden. Wat zal de impact daarvan zijn in onze omgeving? Weeranalist Nicolas Roose blikt vooruit met de laatste weermodellen en schat de kansen in op hevige windstoten en grote hoeveelheden regen.

Lees meer »