Tientallen demonstranten bij protest in Amsterdam tegen Geert Wilders

Op de Dam in Amsterdam zijn tientallen demonstranten samengekomen om te protesteren tegen PVV-leider en verkiezingswinnaar Geert Wilders. De demonstranten spreken onder de noemer ‘niet mijn premier’ naar eigen zeggen hun steun uit voor vrijheid van religie, mensenrechten, klimaatrechtvaardigheid, internationale solidariteit en de democratie. 

Meer krantenkoppen in België

Nederlandse huizenprijzen op hoogste niveau ooit

De huizenprijzen op de krappe woningmarkt in Nederland zijn nog nooit zo hoog geweest als afgelopen kwartaal. Dat meldt de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). De gemiddelde verkoopprijs van bestaande huizen was in het tweede kwartaal 468.000 euro, 7,2 procent meer vergeleken met het eerste kwartaal van 2024. Dit is een “uitzonderlijke” toename, vindt de makelaarsvereniging, omdat dit sinds het

Lees meer »

Buurtcomité Wijk Duinenrand Middelkerke viert vijfjarig bestaan: “Activiteiten plannen die de hele buurt ten goede komen”

Het buurtcomité Wijk Duinenrand in Middelkerke viert haar vijfjarig bestaan met een subsidie van 5.000 euro van het project ‘Buurten op den Buiten’. De nieuwe wijk, gelegen aan de Jutterstraat en Kruiersstraat in Middelkerke, bevindt zich tussen de Duinenweg en de Oostendelaan, achter garage Roland en het WZC De Ril.
The post Buurtcomité Wijk Duinenrand Middelkerke viert vijfjarig bestaan:

Lees meer »

Start verbouwingen gemeentehuis voor nieuwe lokalen Scouts Tiegem: “Dit is nodig, want de huidige locatie is erg verouderd”

Deze week begon men met de verbouwingen in het voormalige gemeentehuis van Tiegem. Nu de cultuur- en toeristische dienst verhuisd zijn naar het gemeentehuis aan De Vierschaar 1, kan het gebouw heringericht worden tot jeugdlokalen voor de Tiegemse Scouts. “Dit is nodig, want de huidige scoutslokalen zijn erg verouderd”, aldus oud-scout en schepen van Jeugd Yannick Ducatteeuw (Inzet). “Op deze

Lees meer »

Brent Deltombe al maanden out: “Wachten op diagnose”

Eerstejaarsbelofte Brent Deltombe (19) ziet licht aan het einde van de tunnel. Kniepijn houdt hem al enkele maanden uit competitie. Het duurde lang voor de oorzaak werd achterhaald. Z’n plica (kapselplooi) veroorzaakt de pijn. Op 19 juni onderging hij in AZ St-Lucas een laserbehandeling.
The post Brent Deltombe al maanden out: “Wachten op diagnose” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Who else?”: Bellingham behoedt Engeland van voetbaltrauma met wonderlijke omhaal in 95ste minuut

Engeland is op het EK tegen Slovakije in extremis ontsnapt aan een nieuw voetbaltrauma. Met dank aan Bellingham, goed voor een geniale gelijkmaker in het slot van de reguliere toegevoegde tijd. Slovakije kraakte daarna in de verlengingen. Bellingham, die het na zijn doelpunt uitschreeuwde (“Who else?” Wie anders?, red.), en co. blijven zo met een 2-1-zege in de running en

Lees meer »