Geslaagde speelgoedinzameling bij KWB

Niets dan gelukkige gezichten, naar aanleiding van de inzamelactie door de Ardooise KWB van speelgoed voor de kinderen in gezinnen die het minder breed hebben. ‘Voor ieder kind een Sint’ was de oproep waarmee nog bruikbaar speelgoed een tweede leven kreeg.

Secretaris Koen Claus: “Deze solidariteitsactie is typisch in de werking van de KWB. We ondersteunen daadwerkelijk kansarme gezinnen. Die zijn er helaas ook nog bij ons te vinden. We recupereren ook speelgoed dat nog bruikbaar is en anders misschien wel op de afvalberg terechtkomt. Ook de kinderen en ouders die speelgoed kwamen inleveren toonden zich gelukkig. Speelgoed dat nog bruikbaar is, krijgt hier een tweede, maar vooral een nuttig leven bij kinderen waar de Sint wel eens voorbij durft te gaan. Maar ook de Sint is gelukkig, en met hem de mensen van het Sint-Martenshuis. Samen met een instelling uit Roeselare zorgen zij ervoor dat het verzamelde speelgoed op de plaats terechtkomt waar het hoort te zijn. En nog het meest gelukkig zijn de gezinnen waar de kinderen toch een mooie Sinterklaas te wachten staat. Want zei de Sint nu weer niet dat er geen stoute kinderen zijn?”

Op de foto staan Koen Claus, Luc Allaert, Ronny Vanhaecke en Dirk Vanbelle van de KWB met het ingezamelde speelgoed. (foto JM)

The post Geslaagde speelgoedinzameling bij KWB is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Exitpoll voorspelt politieke aardverschuiving in Verenigd Koninkrijk: Labour haalt monsterscore, Tories lijden zware nederlaag

Volgens de exitpolls wint de Britse oppositiepartij Labour de Britse parlementsverkiezingen met overwicht. De partij van Keir Starmer zou maar liefst 410 van de 650 zetels in het parlement kunnen claimen. De Tories van premier Rishi Sunak volgen op ruime afstand en zakken weg tot 131 zitjes. De Liberal Democrats gaan van 11 naar 61 zetels. Reform UK, de nieuwe

Lees meer »

Geslaagd openingsweekend van zomerbar Bardos in Ardooie: “Gezelligheid en wat nostalgie”

Er is weer leven in de voormalige brouwerij Vanden Bussche. Het openingsweekend van zomerbar Bardos zit erop. Zomeren deed het er nog niet, maar aan gezelligheid ontbreekt het alvast niet. En ook de buren zijn tevreden, want er is geen overlast.
The post Geslaagd openingsweekend van zomerbar Bardos in Ardooie: “Gezelligheid en wat nostalgie” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ongewoon boos en ontgoocheld na nieuwe sprintnederlaag én declassering: zit Jasper Philipsen in een vertrouwenscrisis?

Zo zagen we Jasper Philipsen (26) nog nooit. De Limburger klopte zijn frustratie van zich af en vloekte erop los: die tweede sprintnederlaag op rij kwam duidelijk heel hard aan. Zijn vriendin moest hem tot twee keer toe gaan kalmeren op de bus. Er lijkt meer aan de hand dan alleen sportieve ontgoocheling. Is de topsprinter in een vertrouwenscrisis beland?

Lees meer »