LIVE BELGIË-SCHOTLAND. Red Flames ontsnappen aan achterstand, groepswinst is virtueel weg

Een cruciaal tweeluik in de Nations League voor de Red Flames. Als ze beide wedstrijden – thuis tegen Schotland en volgende week dinsdag in Nederland – winnen, zijn ze zeker van groepswinst. Die groepswinst levert een ticket voor de Final Four op, waar dan weer twee tickets te verdienen zijn voor de Olympische Spelen van volgend jaar. Op deze pagina zit u goed om de wedstrijd op de voet te volgen! 

Meer krantenkoppen in België

Vrouw (24) mag dag na fataal ongeval ziekenhuis verlaten maar sterft paar uur later thuis: autopsie moet meer duidelijkheid brengen

Een 24-jarige vrouw uit Turnhout is zondagnamiddag overleden in haar woning. De avond ervoor was ze nog betrokken bij een aanrijding in het Nederlandse Baarle-Nassau. Daarbij had een 41-jarige vrouw uit Minderhout het leven gelaten. Het gerecht laat een autopsie uitvoeren om de precieze doodsoorzaak van het slachtoffer te achterhalen.

Lees meer »

Van zeepje in de badkamer tot een portier aan de deur: volgens deze criteria krijgen Vlaamse hotels hun sterren

Hotel La Réserve in Knokke behoort tot de weinige hotels in ons land met de allerhoogste classificatie: vijf sterren superior. Maar wat houdt dat precies in? En worden hotels in het buitenland net zo streng beoordeeld? Wij geven een overzicht van de specifieke voorwaarden per sterrenniveau. Professor Toerisme Jan van der Borg schat in wat deze sterren nog waard zijn.

Lees meer »

ISVAG vraagt wijziging aan voor omgevingsvergunning om afvalverbrandingsoven in Wilrijk open te houden

Afvalintercommunale ISVAG heeft een wijziging aangevraagd voor haar omgevingsvergunning. Het bedrijf kreeg eind 2022 een proefvergunning van 2 jaar maar moet daarvoor voldoen aan verschillende voorwaarden, die enkel haalbaar zijn bij een wijziging van de omgevingsvergunning. "We moeten de impact op de buurt zoveel mogelijk beperken", zegt Kristel Moulaert, algemeen directeur van ISVAG.

Lees meer »