IN BEELD – Luc Van Meeuwen, Nico Debuck én Lisa Del Bo te gast in Loods Willem Hubrecht in Merkem

In een organisatie van het Feestcomité verwelkomden Filiep Maeckebergh en zijn team talrijke aanwezigen op een leuke show- en dansnamiddag in Loods Willem Hubrecht in Merkem.

Het werd een super gezellige namiddag, die begon voor de aanwezigen met koffie en een eclair. Luc Van Meeuwen mocht met het muzikale programma beginnen, gevolgd door Nico Debuck en daarna Lisa Del Bo. Geert stond in voor het geluid. Geniet van onze fotomap. (PADI – foto’s Paulette)

The post IN BEELD – Luc Van Meeuwen, Nico Debuck én Lisa Del Bo te gast in Loods Willem Hubrecht in Merkem is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Hij is in staat van ontkenning”, zegt VS-correspondent Soenens nu president Biden alleen stap opzij wil zetten op vraag van “Almachtige God”

De Amerikaanse president Joe Biden blijft vasthouden aan zijn kandidatuur voor het presidentschap. Ook in het eerste tv-interview sinds het belabberde debat met Trump gaf hij geen enkele indruk dat hij zal toegeven aan de toenemende druk om een stap opzij te zetten. En dat hij Trump moet laten voorgaan in de peilingen, lijkt hij niet te geloven. "Je voelt

Lees meer »

Al zeven doden door noodweer in Frankrijk en Zwitserland

Zwaar onweer, storm en hevige regen hebben zaterdag in Frankrijk, Zwitserland en Italië grote schade veroorzaakt. Tot nu toe zijn al minstens zeven mensen overleden maar er wordt nog gezocht naar meerder vermisten. Dat hebben de verschillende lokale autoriteiten bekendgemaakt.

Lees meer »

Confrontaties tussen Duitse betogers en politie nabij AfD-conferentie in Essen

In de stad Essen, in het westen van Duitsland, zijn betogers slaags geraakt met politieagenten nabij de jaarlijkse partijconventie van het radicaal-rechtse Alternative für Deutschland (AfD). De betogers probeerden de start van de tweedaagse conventie tegen te houden door de toegangswegen te blokkeren en partijafgevaardigden de weg te versperren. Volgens de Duitse media zouden 80.000 tot 100.000 mensen meebetogen tegen

Lees meer »

Ligo stoomt anderstalige jongeren klaar richting werk

Negen anderstalige jongeren kregen in het nieuwe onderwijsproject BENO de kans hun Nederlands, wiskunde en digitale vaardigheden te verbeteren en van verschillende beroepsopleidingen te proeven. Onlangs sloten de jongeren in Ieper hun traject af met een afscheidsfeest.
The post Ligo stoomt anderstalige jongeren klaar richting werk appeared first on KW.be.

Lees meer »

“We gingen niet specifiek op zoek naar de nieuwe Pommelien of Camille”: de eerste details over nieuwe ‘#LikeMe’

“We voelden aan alles dat het verhaal nog niet op was.” De muzikale jeugdreeks ‘#LikeMe’ krijgt een doorstart mét een gloednieuwe cast. Vers talent zal Vlaamse klassiekers in een modern jasje steken en de nodige liefdesperikelen beleven. Staan de nieuwe Camille en Pommelien Thijs al klaar? Annemie Gulickx, de netmanager van Ketnet, onthult de eerste details over de vernieuwde ‘#LikeMe’.

Lees meer »

’t Schippershof huisvest toeristisch informatiepunt in Menen

Voortaan kan je in de inkomhal van het stadsmuseum ‘t Schippershof een interactieve wand raadplegen, boordevol toeristische informatie over de grensstad. Het toeristische informatiepunt werd gesubsidieerd door de provincie en moet bezoekers toelaten om op een moderne manier aan toeristische informatie te geraken.
The post ’t Schippershof huisvest toeristisch informatiepunt in Menen appeared first on KW.be.

Lees meer »