Dames van House Of Talents Kortrijk Spurs ontvangen landskampioen: “We moeten defensief meer gefocust blijven”

De dames van House Of Talents Kortrijk Spurs verloren vorig weekend de belangrijke wedstrijd van Sparta Laarne met 67-76. Zondag wacht er al opnieuw een aartsmoeilijke opdracht tegen landskampioen Koengoeroes Mechelen.

“Tegen Laarne waren we de volledige wedstrijd defensief niet goed bij de les”, zucht de 22-jarige Sarah Bell, in het tussenseizoen overgekomen van Phantoms Boom. “We hadden de opdracht om hun sterkste punt, hun driepuntshot, af te nemen. Ondanks de scouting werd het gameplan niet gevolgd. Toen het ook offensief niet meer lukte gaven we het definitief weg. Op bepaalde momenten lieten we het hangen zonder reden. De focus is soms enkele minuten weg. Verliezen is nooit plezant en ook ikzelf was teleurgesteld over mijn eigen prestatie. Ik krijg volop het vertrouwen van de coach en liet het afweten wat me toch een schuldgevoel geeft. Maar ik heb er vertrouwen in dat we beter kunnen. We moeten dan echter meer honger tonen. Ik hoop oprecht dat we dit nog kunnen omdraaien. We moeten door deze teleurstelling heen willen we nog de top acht halen. We moeten het de rest van deze campagne stellen zonder Lisa Foucart, maar die knop moeten we omdraaien.”

Zondag staat Kangoeroes Mechelen op het parket in de Lange Munte. “We hebben alvast niets te verliezen”, gaat Sarah verder. “We moeten onze focus behouden en zorgen dat we met een goed gevoel kunnen terugblikken op deze wedstrijd. We weten dat we geen zotte dingen kunnen doen tegen hen.”

“Met de sfeer in de ploeg zit het alvast nog heel goed. We komen met zijn allen heel goed overeen. We moeten hier samen door en zorgen dat we tegen de ploegen waartegen het moet er zullen staan. We zitten in een lastig parket maar ik ben er van overtuigd dat we beter kunnen”, besluit Sarah Bell. (ELD)

Zondag 3 december, Lange Munte: House Of Talents Kortrijk Spurs – Kamgoeroes Basket Mechelen.

The post Dames van House Of Talents Kortrijk Spurs ontvangen landskampioen: “We moeten defensief meer gefocust blijven” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Nieuwpoort opent zomer met nieuw openlucht cultuurfestival Langs de Promenade

Tijdens het weekend van 5, 6 en 7 juli pakt Nieuwpoort uit met het gloednieuw cultuurfestival Langs de Promenade. De driedaagse seizoensopener staat garant voor een plejade aan acrobatie, dans, straattheater, kinderanimatie, circus en muziek. Het evenement vindt plaats langs de Havengeulpromenade, die in 2024 exact twintig jaar bestaat.
The post Nieuwpoort opent zomer met nieuw openlucht cultuurfestival Langs

Lees meer »

Kontichse wegwijzer wijst kortste weg naar ‘Aarstelaar’: “We horen bij de anale driehoek, maar dit is duidelijk een fout”

Op de Prins Boudewijnlaan in Kontich staat sinds kort een wegwijzer naar ‘Aarstelaar’. “Hoewel we samen met Kontich en Reet bij ‘de anale driehoek’ horen, is dit duidelijk een ongelukkige fout van de aannemer van het Agentschap Wegen en Verkeer,” zegt Aartselaars N-VA-schepen Bart Lambrecht, bevoegd voor Mobiliteit, Openbare Werken, Sport, Communicatie en Dierenwelzijn. “Ze hebben ons verzekerd dat de

Lees meer »

Snelweg E40 in Oostduinkerke afgesloten na ongeval met vrachtwagen

De E40 richting Calais werd vrijdagmiddag anderhalf uur afgesloten in Oostduinkerke. Een vrachtwagen kwam er in schaar te staan in de berm na een botsing met een auto. Alle verkeer moest de afrit Oostduinkerke verlaten.
The post Snelweg E40 in Oostduinkerke afgesloten na ongeval met vrachtwagen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kortrijk Spurs stelt nog eens vier nieuwe youngsters voor

Eerder werd bekend gemaakt dat de youngsters Kobe Grymonprez, Matt Rotsaert, Flint Waleson, Tiemen Van Brussel en Jules Isebaert Kortrijk Spurs trouw blijven. Nu stellen de Spurs nog eens vier nieuwe jonge talenten voor die de club komen versterken.
The post Kortrijk Spurs stelt nog eens vier nieuwe youngsters voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Daphné Dumery (N-VA) opnieuw kandidaat voor burgemeestersstoel in Blankenberge

N-VA Blankenberge-Uitkerke maakte vrijdagavond zijn kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen bekend. Lijsttrekker is Daphné Dumery, opnieuw kandidaat-burgemeester. Daarnaast een mix van reeds vertrouwde en nieuwe gezichten.
The post Daphné Dumery (N-VA) opnieuw kandidaat voor burgemeestersstoel in Blankenberge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Verkoop speedpedelecs remt fors af

De verkoop van speedpedelecs, snelle elektrische fietsen, krijgt forse klappen. De oorzaak is onder meer het aanhoudende slechte weer. Al doet de tweedehandsmarkt voor speedpedelecs het wél goed.

Lees meer »