Niet ‘amazing’, wel ruim voldoende: het rapport van één jaar Brian Riemer als coach van Anderlecht

 

Brian Riemer (45) is op 2 december exact één jaar de coach van Anderlecht. De Deen legde een opvallend parcours af met een resem ups, maar ook enkele downs. Tijd voor een evaluatie.

 

Meer krantenkoppen in België

Zita Wauters, Helmut Lotti en 4 andere BV’s wagen zich aan ‘Een echte job’: “Maar ik kan niet tegen bloed”

Zita Wauters (19) en Helmut Lotti (54) zetten samen met Ruth Beeckmans (42), Manu Van Acker (25) en Tine Embrechts (49) hun eerste stappen in de zorgsector. Ze volgen momenteel een snelcursus verpleegkunde voor het nieuwe seizoen van ‘Een echte job’, dat volgend jaar op VTM wordt uitgezonden. “Ik heb enorm veel respect en bewondering voor verpleegkundigen”, aldus Zita Wauters.

Lees meer »

Sommelier Cyril, butler Vincent en sterrenchef Lieve zijn de drie nieuwe ambassadeurs van Hotelschool Ter Duinen Koksijde

Op de ‘Wall of Ambassadors’ in Hotelschool Ter Duinen prijken weer drie nieuwe namen van oud-leerlingen die het in hun carrière al ver hebben geschopt en die een visitekaartje zijn voor de school waar ze hun opleiding kregen. Sommelier Cyril Vermeulen (27) is de jongste ambassadeur, Vincent Vermeulen (50) is een autoriteit met zijn prestigieuze School for Butlers & Hospitality,

Lees meer »

Niemand kan en wil zo ver gaan als de Mossad

De aanval met de beepers in Libanon toont opnieuw hoe ver Israëlische veiligheidsdiensten zich wagen. Al meer dan zeventig jaar ontwikkelt Israël “de meest robuuste, gestroomlijnde moordmachine in de geschiedenis”. “Onschuldige burgers in gevaar brengen is een noodzakelijk kwaad.”

Lees meer »

Gedenksteen voor de Poolse bevrijders

Tachtig jaar geleden reed generaal Stanislas Maczek met de Eerste Poolse Pantserdivsie Ieper binnen via de Polenlaan. Ter herdenking van die historische gebeurtenis en als eerbetoon aan de Poolse bevrijders onthulde de Koninklijke Oud-Strijdersbond Ieper-Zillebeke 40-45 een nieuwe gedenksteen in de Polenlaan nabij de bibliotheek.
The post Gedenksteen voor de Poolse bevrijders appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gary Magnée is nieuwe veelzijdige verdediger: “Cercle is beste optie als ik wil groeien”

Als een jeugdspeler van Anderlecht, Club Brugge en Racing Genk trok Gary Magnée naar de Oostkantons. Halfweg augustus maakte de Luikenaar de overstap van Eupen naar Cercle. “Hij is behendig, snel met de bal en waardevol in verdedigend werk.”
The post Gary Magnée is nieuwe veelzijdige verdediger: “Cercle is beste optie als ik wil groeien” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vrienden en buren van Bert H. (57), die gewikkeld in plastic zeil in eigen auto gevonden werd: “Ik vond die foto van die parenclub op Facebook al vreemd”

Donderdagmiddag verliet Bert H. (57) zijn woning. Twee dagen later werd de vader van twee kinderen 30 kilometer verder dood teruggevonden onder een blauw plastic zeil op de achterbank van zijn eigen wagen. Hoewel een getuige de auto donderdagavond al zag staan, gaf de vijftiger vrijdag nog een teken van leven, toen er een foto van een parenclub op zijn

Lees meer »

Heraangelegde atletiekbaan in Torhout mist noodzakelijke buitenlijn

In Torhout is de heraangelegde stedelijke atletiekbaan nog niet volledig gekeurd voor officiële wedstrijden. Er ontbreken namelijk markeringen aan de rand van de buitenbaan. Raadslid Bavo Parmentier (Groen) bracht het punt tijdens de gemeenteraadszitting van maandag ter sprake.
The post Heraangelegde atletiekbaan in Torhout mist noodzakelijke buitenlijn appeared first on KW.be.

Lees meer »

Na smeekbede van fans: VTM zendt ‘De Pfaffs’ dan toch opnieuw uit vanaf 30 september

Dat ‘De Pfaffs’ niet langer volledig beschikbaar waren op VTM GO, zorgde online voor flink wat ophef. Begin deze zomer verdwenen bijna alle seizoenen van het streamingplatform, wat tot grote teleurstelling van de fans leidde. Deze teleurstelling is VTM niet ontgaan, en daarom komen ze nu met een tegemoetkoming: ‘De Pfaffs’ worden vanaf 30 september opnieuw uitgezonden op VTM2.

Lees meer »

Anima Eterna zet oprichter aan de deur, Jos van Immerseel (79) kondigt “juridische stappen” aan: “Moord op levenswerk”

Jos van Immerseel, dirigent en oprichter van Anima Eterna, heeft alle aantijgingen ontkend die de raad van bestuur van het Brugse orkest tegen hem geuit heeft. “Dit ontslag komt als een bom bij mij aan. Het is ook broodroof, ik heb geen inkomen meer”, reageert van Immerseel. Hij heeft de Antwerpse strafpleiter Walter Damen in de arm genomen. De advocaat

Lees meer »