Fabrizio Tzinaridis onherkenbaar na cosmetische ingreep en scheerbeurt: “Ik liet mijn kaaklijn verstrakken”

Fabrizio Tzinaridis (30), bekend van ‘Temptation Island’ en ‘De Bachelor’, onderging recent een behandeling om zijn kaaklijn te verstrakken. Toch was het niet enkel de esthetische behandeling die opviel, maar ook zijn gladgeschoren kin. Voor het eerst in 18 jaar heeft hij zijn baard afgeschoren. “Ik moest zelf twee keer in de spiegel kijken”, lacht hij. 

Meer krantenkoppen in België

Oppositiepartij NVAPlus vraagt een extra gemeenteraad na schorsing burgemeester Ward Vergote: “Verwachten een duidelijke toelichting”

De oppositiepartij NVAPlus pleit door de schorsing van burgemeester Ward Vergote (Visie) voor een extra gemeenteraad om de situatie en de komende stappen helder te maken voor alle inwoners. “We verwachten van de gemeente een duidelijke toelichting aan de raadsleden en de burgers over wat nu gaat volgen”, reageert Gert-Jan Hovaere.
The post Oppositiepartij NVAPlus vraagt een extra gemeenteraad

Lees meer »

Burgemeester Eddy Lust topt lijst Voor 8930 in Menen, huidige schepenen krijgen prominente plek

De knoop is doorgehakt. Voor 8930, het kartel waarmee Open VLD en Vooruit naar de gemeenteraadsverkiezingen trekt in Menen, heeft zijn eerste pionnen op de lijst uitgezet. Huidig burgemeester Eddy Lust wordt uitgespeeld als lijsttrekker, schepen Angelique Declercq op plaats twee en ‘onafhankelijke’ Renaat Vandenbulcke als duwer.
The post Burgemeester Eddy Lust topt lijst Voor 8930 in Menen, huidige

Lees meer »

Burgemeester Ward Vergote van Moorslede geschorst na veroordeling wegens belangenneming

Ward Vergote, de liberale burgemeester van Moorslede, wordt voor de rest van de legislatuur geschorst uit zijn functie. Dat is vernomen op het kabinet van Vlaams minister van binnenlands bestuur Gwendolyn Rutten (Open VLD). “Het gaat om een grove nalatigheid en strookt niet met de voorbeeldfunctie die een burgemeester heeft”, zegt de minister.
The post Burgemeester Ward Vergote van

Lees meer »

Nieuwe verdachte opgepakt in zaak rond afpersing van familie Michael Schumacher voor 15 miljoen euro

De Duitse politie heeft opnieuw een vermoedelijke medeplichtige gearresteerd die ervan verdacht wordt de familie van Formule 1-legende Michael Schumacher (55) te hebben gechanteerd. Het gaat om een 52-jarige man die als beveiliger voor de familie werkte, aldus het openbaar ministerie in Wuppertal. Eerder werden ook al een buitenwipper en zijn zoon aangehouden. De mannen zouden in het bezit zijn

Lees meer »

Nummer 1722 geactiveerd voor risico op storm of wateroverlast

De federale overheidsdienst Binnenlandse Zaken heeft het noodnummer 1722 geactiveerd omdat het KMI waarschuwt voor slecht weer. Er is een risico op een storm of op wateroverlast, meldt Binnenlandse Zaken vrijdagavond in een persbericht.
The post Nummer 1722 geactiveerd voor risico op storm of wateroverlast appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Een uitermate harde en onredelijke uitspraak”: burgemeester Ward Vergote reageert op vijf maanden schorsing

Burgemeester Ward Vergote (Visie) reageert ongemeen hard op de vijf maanden schorsing die is opgelegd door Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Gwendolyn Rutten (Open Vld). Vergote keerde haar partij enkele jaren geleden de rug toe en het is zeer de vraag of dit nu al dan niet heeft meegespeeld.
The post “Een uitermate harde en onredelijke uitspraak”: burgemeester Ward

Lees meer »

Brabantse festival Paradise City op weg naar straffe wereldprimeur voor zijn tiende editie volgend jaar: “Idee zorgt voor levensvreugde”

De knaldrang was groot op Paradise City. Met dank aan – onder andere – de Orbit Stage, een gloednieuwe volledig uit hout opgetrokken arena inclusief 360 graden ravebalkon. Dé blikvanger van het driedaagse festival in Perk (Steenokkerzeel) dat er elk jaar nog groener op wordt. Op naar een straffe primeur in 2025: een tiende editie die op volledig pure hernieuwbare

Lees meer »