Mandelhoeve in Ingelmunster maakt plaats voor McDonalds

In het voorjaar van 2024 opent de fastfoodketen McDonalds een nieuwe vestiging op de hoek van de Oostrozebekestraat en de Ringbaan.

De slopingswerken zijn ondertussen al beëindigd. Van de verlaten site van manège Mandelhoeve is er na enkele dagen niets meer te zien. Deze site lag er al jaren verloederd bij. Er was wat protest tegen de komst van de fastfoodketen, maar vooral na overleg met de persoon die een klacht indiende kon alles alsnog doorgaan. Het terrein wordt nu mooi effen gemaakt, waarna de bouwwerken van start gaan. In het voorjaar van 2024 wordt de nieuwe vestiging al in gebruik genomen. Op onze foto bemerk je al dat er niets meer te zien is van de vroegere manège Mandelhoeve.

INGELMUNSTER In het voorjaar van 2024 opent de fastfoodketen McDonalds een nieuwe vestiging op de hoek van de Oostrozebekestraat en de Ringbaan.

De slopingswerken zijn ondertussen al beëindigd. Van de verlaten site van manège Mandelhoeve is er na enkele dagen niets meer te zien. Deze site lag er al jaren verloederd bij. Er was wat protest tegen de komst van de fastfoodketen, maar vooral na overleg met de persoon die een klacht indiende kon alles alsnog doorgaan. Het terrein wordt nu mooi effen gemaakt, waarna de bouwwerken van start gaan. In het voorjaar van 2024 wordt de nieuwe vestiging al in gebruik genomen. Op onze foto bemerk je al dat er niets meer te zien is van de vroegere manège Mandelhoeve. (Patrick D.)

The post Mandelhoeve in Ingelmunster maakt plaats voor McDonalds is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Frankrijk heeft ‘bunker’ Maignan, maar de Rode Duivels hebben Koen Casteels: “Hij hoeft niemand nog iets te bewijzen”

“Niet vaak naar de Bundesliga gekeken, zeker?” Op zijn manier is Koen Casteels (32) in Duitsland meester van de situatie. Fijntjes slaat een ondergewaardeerde doelman terug bij de Rode Duivels: Keep calm and carry on. Hoe de kalmte van coole Casteels steeds meer bewondering oproept. Uw krant analyseerde nog eens zijn vijf belangrijkste ingrepen op het Europees Kampioenschap. En hoe

Lees meer »

Nestlé aangeklaagd wegens E. coli in Franse pizzafabriek

Nestlé is in Frankrijk in staat van beschuldiging gesteld in verband met een uitbraak van E. coli in een fabriek voor diepvriespizza’s. Dat maakte de Zwitserse voedingsreus vrijdag bekend. Wat de aanklachten tegen Nestlé Frankrijk en het filiaal dat de fabriek exploiteerde precies zijn, maakte het bedrijf niet bekend.

Lees meer »

Amerikaans Hooggerechtshof verklaart Trump (gedeeltelijk) “absoluut immuun” voor vervolging

Donald Trump is “absoluut onschendbaar” voor officiële handelingen die hij stelde als president, zegt het Supreme Court – al is hij dat niet voor privéhandelingen. Dit ophefmakende arrest is een enorme overwinning voor Trump, want daardoor is het haast onmogelijk dat het belangrijkste proces tegen hem – waarin hij twintig jaar cel riskeert – nog voor de verkiezingen van start

Lees meer »

Kylian Mbappé: “Voetballen met masker is absolute horror. Het lijkt wel alsof ik dit EK in 3D speel”

“België is een heel sterke ploeg.” Van arrogantie of onderschatting geen sprake bij Frankrijk, daags voor de clash met de Rode Duivels. Sterspeler Kylian Mbappé nam, net als bondscoach Didier Deschamps, het woord in Düsseldorf en stelde dat Les Bleus dringend hun niveau moeten opkrikken, net zoals hij zei dat spelen met een masker alles behalve een pretje is. Mbappé

Lees meer »