LIVE GROEP E. Atlético op voorsprong in Rotterdam, Lazio verslaat Celtic dankzij twee late treffers van Immobile

In groep E ligt nog niets vast. Enkel dat Celtic (1 punt) als laatste zal eindigen, lijkt een uitgemaakte zaak. De drie andere ploegen zijn nog in de running voor overwintering in de Champions League. Lazio won eerder op de avond met 2-0 van Celtic. Feyenoord en Atlético kijken elkaar momenteel in de ogen. 

Meer krantenkoppen in België

Van een ‘bloot gat’ tot vuurpijlen in een doorgebrand net en de inzet van het waterkanon: kroniek van een woelige stopgezette derby

De harde kern van Beerschot heeft zijn dreiging uitgevoerd: er viel geen laatste fluitsignaal na 90 minuten in de derby op Antwerp. De ref brak het duel bij een 4-0-stand voor Antwerp na een derde incident met vuurpijlen voortijdig in de tweede helft af. De kroniek van een aangekondigde stopzetting: wat gebeurde er voor, tijdens en na de match?

Lees meer »

Opnieuw Kühnengroet door supporter van Club Brugge: ‘Dader kreeg eerder dit jaar al stadionverbod als lid van North Fanatics 2013’

Club Brugge won woensdag in de Champions League met 0-1 van Sturm Graz. Op sociale media doken woensdagavond beelden op van Clubsupporters die de Kühnengroet brachten.
The post Opnieuw Kühnengroet door supporter van Club Brugge: ‘Dader kreeg eerder dit jaar al stadionverbod als lid van North Fanatics 2013’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

Groen-districtsraadslid en kandidaat Guido Staes (59) uit Ekeren plots overleden: “Zou 60 worden op verkiezingsdag”

In Ekeren is districtsraadslid voor Groen Guido Staes plots overleden. Dat laat zijn partijbestuur weten. Staes zou op de verkiezingsdag op 13 oktober 60 jaar worden en hij staat op de 2e plaats op de districtslijst van Groen in Ekeren. "We overleggen nu met de familie of zijn verkiezingsaffiches kunnen blijven hangen", zegt lijsttrekker Fabienne Toussein.

Lees meer »

Vaste rechtbankklant krijgt nieuwe straf voor bezit 3 gram cocaïne

Een 23-jarige man uit Veurne, een vaste klant in de rechtbank, heeft een nieuwe celstraf van zes maanden met uitstel en 8.000 euro boete, vier vijfden met uitstel, aan zijn strafblad toegevoegd. Dat kreeg hij voor het bezit van drie gram cocaïne. Voor de verkoop ervan werd hij wel vrijgesproken. Hij ontkent dat hij drie gram cocaïne verkocht aan een

Lees meer »

Ex van rijke zakenman en klusjesman staan terecht voor moord: “Eerst hadden we seks in de Ralph Lauren-kamer. Daarna vroeg ze me Marcel dood te schieten”

Officieel waren ze al bijna twee jaar gescheiden. Maar hij betaalde zijn ex nog elke maand 7.000 euro onderhoudsgeld en stopte haar om de drie maanden een extraatje van 15.000 euro toe. Daarenboven kreeg ze een Rolls Royce cadeau en mocht ze een nieuwbouwvilla van 1,5 miljoen euro houden. Maar de speurders vermoeden dat zelfs dat niet genoeg was. Politie

Lees meer »