Verdachte in Marokko opgepakt die valse bommeldingen in meer dan 30 Brusselse en Waalse scholen gedaan zou hebben

In Marokko is een man opgepakt die verdacht wordt van de meer dan 30 valse bommeldingen op scholen in Brussel en Wallonië. Dat meldt RTBF en is bevestigd aan onze redactie. 

Meer krantenkoppen in België

Blijft Brugs bierfestival dan toch achter met kater? “We hopen volgend jaar nog te bestaan, maar een zekerheid is dat niet”

Dreigt na zestien edities het einde voor het Brugs bierfestival? De organisatie denkt alvast na over de toekomst na een tegenvallend weekend. Waar in het verleden tot 18.000 bezoekers een biertje kwamen proeven, stopte de teller afgelopen weekend op minder dan 10.000. “We hopen nog net break-even te draaien. Op vlak van sfeer was het top, maar het aantal toeschouwers

Lees meer »

De balans | Michèle George, amazone

18:30 Op de Paralympische Spelen in Parijs won amazone Michèle George (50) twee gouden medailles. Daarmee werd ze voor de vierde keer op rij kampioen, goed voor zeven gouden medailles. Hier maakt de strafst…

Lees meer »

Limburgse milieu- en natuurverenigingen vragen in aanloop naar gemeente- en provincieraadsverkiezingen om gezonde en groene leefomgeving op politieke agenda te zetten

De Limburgse milieu- en natuurorganisaties vragen exact 1 maand voor de gemeente- en provincieraadsverkiezingen aan alle politieke partijen om milieu en natuur bovenaan de politieke agenda te zetten. Om hun boodschap kracht bij te zetten, schrijven ze een brief naar alle provinciale partijvoorzitters. Die brief werd vanmiddag ondertekend in het heidegebied Molenheide in Zonhoven, het geografisch middelpunt van provincie Limburg.

Lees meer »

Vakantiewoning ’t Goe Humeur opent de deuren: “Elke kamer een ander gewas”

Cindy Dewaele en Nico Hoste verhuren vanaf komend weekend een vakantiewoning in de Zonnebekestraat, vlakbij hun woning in Sint-Juliaan. In vakantiewoning ’t Goe Humeur kan je met 12 personen genieten van het prachtige uitzicht en de rust tussen de koeien.
The post Vakantiewoning ’t Goe Humeur opent de deuren: “Elke kamer een ander gewas” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Na zes jaar eindelijk plannen voor leegstaande handelspanden op Markt van Tielt: Immo Francois breidt uit

Vastgoedkantoor Immo Francois heeft plannen onthuld voor de uitbreiding van hun kantoor op de Markt in Tielt. Het gaat om de locatie waar tot 2018 kledingzaak Federico Moda zat. Immo Francois geeft er nu een nieuwe invulling aan. Drie panden worden samengevoegd tot één complex met naast een ruimer, nieuw kantoor op het gelijkvloers ook vijf appartementen.
The post

Lees meer »

Anne Teresa De Keersmaeker reageert voor het eerst op beschuldigingen: “Ik wil me excuseren voor iedereen die ik teleurgesteld en gekwetst heb”

Anne Teresa De Keersmaeker, oprichtster van dansgezelschap Rosas, heeft voor het eerst publiekelijk gereageerd op de getuigenissen van gewezen medewerkers over grensoverschrijdend gedrag. “Ik wil me excuseren voor iedereen die ik teleurgesteld en gekwetst heb.” “Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor het werkklimaat.”

Lees meer »

Natuurpunt dient bezwaar in tegen bouw van nieuwe surfclub op strand van Oostende: “Belemmert werking van strand als zeewering”

In augustus keurde het Oostendse schepencollege de omgevingsvergunning goed voor de bouw van een nieuwe surfclub op het strand van Oostende. Alleen lijkt Natuurpunt nu in opstand te komen tegen de bouw van een surfclub op het strand. De natuurbehoudsvereniging heeft nu bezwaar aangetekend bij de gouverneur.
The post Natuurpunt dient bezwaar in tegen bouw van nieuwe surfclub op

Lees meer »