Voetbalveld aan Torhoutse Steenveldstraat slecht bespeelbaar

Raadslid Inge Perquy (N-VA) kaartte tijdens de gemeenteraadszitting van maandagavond de slechte staat aan van het stedelijke voetbalveld aan de Steenveldstraat op de wijk Driekoningen. Ze polste naar de plannen van het stadsbestuur om de toestand te verbeteren, ook van de bijhorende accommodatie.

Door de overvloedige regen van de voorbije weken ligt de grasmat er slecht bespeelbaar bij. De jeugdploegen van SK Torhout die er hun trainingen hebben en hun wedstrijden betwisten, dienden noodgedwongen een aantal keer uit te wijken naar het kunstgrasveld op het stedelijk sportstadion Benny Vansteelant. “Al die jonge spelers verdienen optimale omstandigheden om hun sport te beoefenen”, zei Inge.

Uitbreiden met extra kleedkamers kan niet

“Het voetbalveld aan de Steenveldstraat is een natuurgrasveld”, reageerde schepen van Sport Joost Cuvelier (CD&V). “Dus is het logisch dat het er na de zondvloed die we al geruime tijd kennen, niet altijd even goed bijligt. Van zodra het wat droger is, zal er extra aandacht besteed worden aan het zorgvuldig rollen en slepen van de grasmat.”

“Wat de accommodatie betreft: de kleedkamers zijn sober en eenvoudig. Op het domein mogen er geen werkzaamheden gebeuren die een omgevingsvergunning vereisen. Uitbreiden met extra kleedkamers kan dus niet. Schilder- en opfrissingswerkzaamheden zijn wel mogelijk.”

The post Voetbalveld aan Torhoutse Steenveldstraat slecht bespeelbaar is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Wie heeft Michel Lion (85) uit Koksijde gezien?

Op zaterdag 29 juni, omstreeks 22.30 uur, verliet de 85-jarige Michel Lion zijn woning gelegen in de Zeelaan in Koksijde. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.
The post Wie heeft Michel Lion (85) uit Koksijde gezien? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Marc Coucke versterkt greep op toeristisch imperium in Durbuy 

Alychlo, het investeringsbedrijf van ondernemer Marc Coucke, heeft de holding boven avonturenpark Adventure Valley en hotel Le Sanglier des Ardennes in Durbuy bijna volledig in handen. Dat maakt het bedrijf zelf bekend. Coucke investeerde de voorbije jaren samen met Bart Maerten en chef Wout Bru al meer dan 100 miljoen euro in het Luxemburgse dorp Durbuy. Via Alychlo koopt Coucke

Lees meer »

Vermiste 85-jarige man uit Koksijde na zoekactie dood teruggevonden in beek

De 85-jarige Michel Lion uit Koksijde die afgelopen weekend vermiste raakte na een wandeltocht is maandagochtend dood teruggevonden. Zijn lichaam werd door een politiehelikopter opgemerkt in een beek, een aantal kilometer van zijn woning. “Na onderzoek door een wetsdokter gaan we uit van een tragisch ongeval, er zijn geen tussenkomst van derden”, meldt het West-Vlaamse parket.
The post Vermiste

Lees meer »