Alex Agnew komt in 2024 ook naar Oostkamp, maar hij was ook al te gast in Concertgebouw Brugge

Recent was Alex Agnew te gast in Concertgebouw Brugge. Alle zitjes waren uitverkocht, net zoals tijdens zijn andere optredens. En goed nieuws, want op donderdag 21 maart 2024 komt Alex ook al naar CC De Valkaart in Oostkamp.

In Brugge gingen onze medewerkers Delphine en Gillian langs, die ons het volgende lieten weten: “Wake me up when it’s over. Don’t! Want anders mis je een komische avond waar Alex Agnew je meeneemt naar het circus dat zich gedurende de pandemie in zijn hoofd afspeelde. Een carrousel van onderwerpen passeerden de revue, zoals de pandemie, de aankoop van zijn mini-poedel ‘Sherlock’, gender, vrijheid van meningsuiting… De show – aangevuld met zijn legendarische stemmetjes en bijhorende liedjeskeuzes – toonde een ijzersterke Alex, die het publiek van begin tot einde aan zijn lippen liet hangen. Gieren en brullen verzekerd!”.

Het gaat inderdaad nog steeds hard voor comedian Alex Agnew. Vorig jaar maakte hij zijn debuut als televisiepresentator bij Fear Factor, en afgelopen maand was er ook zijn allereerste passage in De Slimste Mens ter Wereld. De lang geanticipeerde komst van de comedian in de Slimste Mens kwam er nu dus toch, en hoe. Vele fragmenten en stukjes uit het tv-programma gingen viraal. Dat Agnew nog altijd ontzettend populair is, valt ook af te lezen uit zijn huidige speellijst. Hij is momenteel op tournee door de Vlaamse zalen met zijn zaalshow “Wake me up when it’s over” en zijn agenda bulkt van de uitverkochte voorstellingen. Verschillende West-Vlaamse voorstellingen kregen een bordje ‘sold out’ toebedeeld. Zo stond hij recent nog voor een reeds weken op voorhand uitverkocht Concertgebouw Brugge. Daarom werd nu beslist om een extra show toe te voegen aan de speellijst: CC De Valkaart in Oostkamp, op donderdag 21 maart 2024. (PADI)

Tickets en info vanaf nu beschikbaar via www.COMEDYSHOWS.be

The post Alex Agnew komt in 2024 ook naar Oostkamp, maar hij was ook al te gast in Concertgebouw Brugge is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Dames van SK Reningelst mikken op top vijf

Na een zesde plaats vorig seizoen willen de dames van SK Reningelst minstens even goed doen in eerste provinciale. Er komen vier nieuwe speelsters bij.
The post Dames van SK Reningelst mikken op top vijf appeared first on KW.be.

Lees meer »

Een rollercoaster aan emoties: ontgoochelde Engelse fans vernemen buiten het stadion gelijkmaker van Bellingham

In sommige gevallen tot honderden euro’s betalen voor een wedstrijdticket en dan toch nog de fantastische omhaal van Jude Bellingham missen. Het overkwam enkele Engelse fans, die vroegtijdig het stadion verlieten bij een 0-1-achterstand tegen Slovakije. Balen en tegelijkertijd vieren. Intussen klinkt de kritiek in de Engelse pers – ondanks de kwalificatie – steeds luider. Buiten bij Rio Ferdinand…

Lees meer »

Cisse Sandra verlengt contract bij Club Brugge en trekt op huurbasis naar Willem II

Club Brugge heeft donderdag de contractverlenging van Cisse Sandra bekendgemaakt. De twintigjarige middenvelder ondertekende een nieuwe overeenkomst bij blauw-zwart tot medio 2027. Club verhuurt hem komend seizoen aan de Nederlandse promovendus Willem II.
The post Cisse Sandra verlengt contract bij Club Brugge en trekt op huurbasis naar Willem II appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tentoonstelling in Langemark katapulteert je terug naar Bakelandtstoet

Juni is in de aanloop van de Musical Bakelandt bezaaid met activiteiten en evenementen rond de legendarische struikrover. Van de Facebookactie ‘Waar is Ludovic?’ tot een expo over de tien Bakelandtstoeten. “Het is verrassend om jezelf terug te zien op foto’s van dertig à veertig jaar geleden”, zeggen samenstellers Luc Descamps en José Rondelez van het Bakelandtcomité.
The post

Lees meer »

Gloednieuwe partij ‘Van en voor het volk’ in Wielsbeke krijgt verder vorm: “Al tiental kandidaten op lijst”

De nieuwe partij VVV, Van en Voor het Volk in Wielsbeke krijgt verder vorm. Initiatiefnemers Kurt Malysse en Filip Dinneweth konden al een tiental mensen warm maken om op hun lijst te staan. Ook het programma komt stilaan in een definitieve plooi te liggen.
The post Gloednieuwe partij ‘Van en voor het volk’ in Wielsbeke krijgt verder vorm: “Al

Lees meer »

Leefbaar Groot Kortemark gaat in beroep tegen nieuwe stortvergunning voor Silvamo

De actiegroep Leefbaar Groot Kortemark gaat in beroep tegen de verlenging van de stortvergunning die Vlaams minister Zuhal Demir afleverde aan het bedrijf Silvamo. “Met de nieuwe vergunning wordt de poort opengezet om vervuilde PFAS-gronden te storten”, hekelen actievoerders Tim Deweerdt en Wouter Onraedt..
The post Leefbaar Groot Kortemark gaat in beroep tegen nieuwe stortvergunning voor Silvamo appeared first

Lees meer »

Politie pakt 3 mannen op voor drugsfeiten aan KBC Overijse

De politie heeft maandag 3 mannen opgepakt voor drugsgerelateerde feiten rond het KBC kantoor in het centrum van Overijse. 1 van de 3 werd meteen na ondervraging vrijgelaten, 1 man moet vandaag voor de onderzoeksrechter verschijnen. De 3e verdachte, een minderjarige, moet voor de Franstalige jeugdrechter verschijnen.

Lees meer »

Junior Ward Desimpelaere terug na elleboogbreuk: “Geen schrik opgedaan”

De 16-jarige Ward Desimpelaere is weer aan het koersen. Bij een val in de Vlaams-Brabantse Pijl in Korbeek-Lo (5/5) brak de Aarselenaar zijn elleboog. Zondag trekt de pion van Gaverzicht-BE Okay-Van Mossel naar de UCI-koers Menen-Kemmel-Menen.
The post Junior Ward Desimpelaere terug na elleboogbreuk: “Geen schrik opgedaan” appeared first on KW.be.

Lees meer »