Deelnemers aan realityserie “Squid game: the challenge” dreigen ermee Netflix aan te klagen: “Niet verwacht om zo af te zien”

Sinds vorige week is op de streamingdienst Netflix "Squid game: the challenge" te zien. Het gaat om een realityversie van de serie over een luguber afvallingsspel die vorig jaar op Netflix te zien was. In de razend populaire reeks kwamen de verliezende deelnemers op een gruwelijke manier aan hun einde. In de realityversie is dat gelukkig niet het geval, maar niet alle deelnemers zouden heelhuids uit de opnames gekomen zijn. Een Britse advocatenkantoor dreigt er nu mee Netflix aan te klagen in naam van twee anonieme deelnemers: "Ze dachten dat ze meededen aan iets leuks, ze verwachtten niet om zo af te zien." 

Meer krantenkoppen in België

AVMO-meisjes slopen stokoud clubrecord op 4x200m: “De toekomst oogt rooskleurig”

Het atletiekseizoen wordt in september traditioneel afgesloten met de nationale aflossingskampioenschappen. AV Molenland was met vier teams aanwezig in het Oost-Vlaamse Oordegem en deed het daar erg goed. De mannen liepen op de 4x800m naar nationaal zilver, terwijl de vrouwen, met een piepjonge ploeg, achtste werden op de 4x200m en dat in een nieuw clubrecord.
The post AVMO-meisjes slopen

Lees meer »

Speurders zaten zo dichtbij, maar tegelijk mijlenver af: niemand had kunnen gokken wie afvaller Boom is in ‘The Masked Singer’

Het bleek een moeilijke zoektocht in de derde aflevering van ‘The Masked Singer’. Speurders Boris Van Severen, Tine Embrechts, Aaron Blommaert en William Boeva raakten het maar niet eens over onder andere Poppemie en Boom en moesten meermaals de hulp van het publiek inschakelen. En wie er in afvaller Boom schuilt, had niemand ooit durven raden. Let op: hier volgen

Lees meer »

Onthaalavond voor nieuwe personeelsleden Scholengroep Sint-Michiel

Het is een traditie dat de nieuwe personeelsleden binnen de Scholengroep Sint-Michiel officieel onthaald worden naar aanleiding van de feestdag Sint-Michiel. De onthaalavond voor de circa 80 nieuwe personeelsleden vond dit jaar plaats in VTI Roeselare. Er werd ook tijd gemaakt voor een groepsfoto. (foto SB)
The post Onthaalavond voor nieuwe personeelsleden Scholengroep Sint-Michiel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oorlogsjournalist Robin Ramaekers vertelt voor het eerst over gruwelijke nacht in Libanon: “We zitten op een veilige plek nu”

Oorlogsjournalist Robin Ramaekers vertelt telefonisch in VTM NIEUWS wat er precies gebeurde in de bewuste nacht van woensdag op donderdag. “Toen we aankwamen op de plaats waar de raketten waren ingeslagen, riep iemand dat we Israëlische spionnen waren. En toen ging het heel snel.” Hierboven kan je het volledige gesprek met Robin Ramaekers beluisteren.

Lees meer »

Veertien verkozenen vervangen in gemeenteraad van Roeselare de voorbije zes jaar: volledige Groen-fractie kreeg een nieuw gezicht

Op zondag 13 oktober kan je weer kiezen wie jou mag vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Maar wie een zitje krijgt, neemt dat niet altijd op… en zeker niet voor de volle zes jaar. Van de 39 kandidaten die in 2018 verkozen raakten in Roeselare, zetelen er vandaag nog 25 in de gemeenteraad.
The post Veertien verkozenen vervangen in gemeenteraad

Lees meer »

Streekproductenfestival Da’Smakt viert jubileum: “Blij dat Damme er staat als culinair merk op deze twintigste editie”

Het streekproductenfestival Da’Smakt viert een mooi jubileum. Op zondag 6 oktober is het evenement, dat voor de derde keer plaatsvindt in de Zustertuin, aan de twintigste editie toe. Naast de lokale lekkernijen van meer dan dertig standhouders kun je er ook genieten van een streepje livemuziek.
The post Streekproductenfestival Da’Smakt viert jubileum: “Blij dat Damme er staat als culinair

Lees meer »

Ambitieuze plannen voor voormalig gouvernement op de Burg terug naar af: “Nieuwe eigenaar wil zuiver residentieel project”

De plannen met het gouvernementsgebouw op de Burg – met luxeappartementen, exporuimte en een rooftoprestaurant – zijn weer van tafel. De eigenaar die ze zou ontwikkelen, met toparchitect David Chipperfield, heeft het complex immers doorverkocht. “Dit is heel pril, dus we weten nog niet wat de nieuwe plannen zijn”, zegt schepen Franky Demon.
The post Ambitieuze plannen voor voormalig

Lees meer »

Raadkamer buigt zich vandaag over fraudezaak rond voormalig Vlaams Parlementslid Sihame El Kaouakibi: waarover gaat die zaak ook alweer?

De raadkamer in Antwerpen hoort vandaag de conclusies in de zaak rond voormalig parlementslid en ex-Open VLD’er Sihame El Kaouakibi en haar vzw Let’s Go Urban. Daarna zal ze beslissen of er een proces over de zaak komt. De zaak moest al verschillende keren door de raadkamer behandeld worden, maar werd telkens uitgesteld omdat er bijkomend onderzoek gevraagd werd. Waarover

Lees meer »

Het nieuwe strijdtoneel van de supermarktoorlog is de zondagsopening: hoe Delhaize concurrent Colruyt pijn doet

De nieuwste veldslag in de supermarktoorlog in ons land wordt uitgevochten op zondagvoormiddag. Steeds meer supermarkten openen dan de deuren. Met resultaat: want ook de consument vindt massaal de weg op de dag des Heren. Een goudmijn voor de ene, een pijnlijk nadeel voor de ander. Of hoe Delhaize op zijn beurt grote concurrent Colruyt pijn doet. Wij gingen na

Lees meer »

Leven tussen de deadlines: “Laat je niet in de luren leggen in het stemhokje”

Jan Devriese leeft tussen deadlines. De Brugse stukjesschrijver maakte 45 jaar geleden zijn allereerste artikel, toevallig (of niet?) voor deze krant. Na een lange omzwerving is de cirkel rond en de pen weer thuis. Elke twee weken zal Jan hier wat woorden in een meer dan aanvaardbare volgorde zetten. Hij wisselt af met Laura Schuyesmans, die leeft met een deadline.<br

Lees meer »