Meerdere scholen in Brussel en Waals-Brabant gesloten na bommelding

Verschillende scholen in Brussel en Waals-Brabant van het netwerk Wallonie-Bruxelles Enseignement blijven maandagochtend gesloten na een bommelding op zondagavond. Dat heeft de inrichtende macht maandag bekendgemaakt.

 

Meer krantenkoppen in België

Twee wellicht minderjarigen gaan aan de haal met witte Volvo in Wervik, laten wagen wat verderop achter en slaan op de vlucht: politie start onderzoek

De lokale politie is op zoek naar twee wellicht minderjarigen die maandagmorgen in de Hellestraat in Wervik aan de haal gingen met een witte personenauto Volvo. Een paar honderd meter verder in het begin van de Menensesteenweg lieten ze de wagen achter en liepen weg.
The post Twee wellicht minderjarigen gaan aan de haal met witte Volvo in Wervik,

Lees meer »

Van dé sensatie in de Champions League tot een helft warmlopen in Kortrijk: waarom Club-spits Ferran Jutglà alweer op zijspoor zit

In 2022 behoorde hij zelfs tot de Spaanse voorselectie van Luis Enrique voor het WK, vandaag doet hij voornamelijk aan warmlopen bij Club Brugge. Het extreem hobbelige parcours van Ferran Jutglà (25), die bij de start van de Champions League een nieuwe low heeft bereikt. Of hoe een statement op zijn Instagram vandaag andermaal van toepassing is.

Lees meer »

Cycle 4 Icecaps haalt € 31.500 op: “De helft van de mensen die doneerden ken ik zelfs niet”

Het doel was 25.000 euro inzamelen, maar Cycle 4 Icecaps – een initiatief van Rino Maes die zijn vrouw Dominique Naessens vorig jaar verloor aan kanker – kwam met 31.500 euro terug na de fietstocht naar Santiago de Compostela. “Je beseft niet hoeveel vrouwen je hiermee helpt”, zegt radiotherapeut Laurence Goethals.
The post Cycle 4 Icecaps haalt € 31.500

Lees meer »

Straten en huizen in Wenen lopen onder – Pools dorpje overspoeld na dambreuk: beelden tonen forse kracht van het water

Wenen staat blank na dagen van aanhoudende regen, de rivier Wien is buiten haar oevers getreden. Ook uit Tsjechië en Polen komen dramatische berichten. Door een dambreuk is het Poolse dorpje Stronie ?l?skie compleet overspoeld. De ellende is echter nog niet voorbij, waarschuwt onze weervrouw Jill Peeters. Voorlopig staat de dodentol na de passage van cycloon Boris op zeven. Roemenië

Lees meer »

Mexicaanse hoofdaanvaller Diego González weg bij Knack Volley

Diego González, de Mexicaanse hoofdaanvaller van Knack Volley, revalideert in zijn thuisland van een blessure die hij opgelopen heeft in het tussenseizoen en komt niet meer terug naar Roeselare. Knack Volley is nu op zoek naar een back-up voor Basil Dermaux, die als hoofdaanvaller zal fungeren.
The post Mexicaanse hoofdaanvaller Diego González weg bij Knack Volley appeared first on

Lees meer »