LIVE OHL-CLUB BRUGGE. Deila zet Thiago én Jutgla in de basis, Skov Olsen fit genoeg voor plek op de bank

Club Brugge gaat bij OH Leuven op zoek naar een deugddoende driepunt. Andreas Skov Olsen sukkelt sinds de derby tegen Cercle met een spierblessure en begint op de bank, Igor Thiago én Ferran Jutgla staan wel aan de aftrap. Helpen zij blauw-zwart aan de zege? Volg het op deze pagina! 

Meer krantenkoppen in België

Spectaculaire beelden: waterhoos te zien in Blankenberge

Wie woensdagochtend in Blankenberge vertoefde, kreeg spectaculaire beelden te zien. Een waterhoos boven de zee was van ver zichtbaar. Een atypisch zicht, al lijkt het natuurfenomeen wel vaker voor te komen. “De schade bij een waterhoos is niet te vergelijken als bij een tornado of wervelwind”, zegt weeranalist Nicolas Roose van weerdienst MeteoSupport, de overkoepelende naam voor NoodweerBenelux en Weerflash.<br

Lees meer »

Poepsjiek restaurant met imposante glazen koepel opent op unieke locatie in Knokke (al heeft het zelf geen toiletten)

Een glazen koepel met een architecturaal staaltje van wereldniveau: het kan wel tellen als unieke locatie voor je restaurant. Christophe Deklerck(64), die mee aan het roer staat van Hotel Memlinc in Knokke, zag daarin dé perfecte locatie voor zijn – op zijn zachtst uitgedrukt – chique nieuwe zaak. Opvallend detail: een van de meest indrukwekkende restaurants van Knokke heeft géén

Lees meer »

Sociale kruidenier en noodopvang in gewezen rijkswachterswoningen in Dentergem

De gemeente Dentergem gaat in twee voormalige rijkswachterswoningen in de Kasteeldreef de komende jaren ruimte vrij maken voor een sociale kruidenier en crisiswoningen. “We nemen met dit project zelf stappen voor een oplossing voor vijf gezinnen en alleenstaanden in crisis”, klinkt het.
The post Sociale kruidenier en noodopvang in gewezen rijkswachterswoningen in Dentergem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Neoprof Jasper Dejaegher zucht: “Frustrerende weken”

Als alles goed gaat maakt Jasper Dejaegher op zondag 14 juli in Kemmel Koerse z’n comeback in het peloton. Sinds eind maart staat de neoprof van Team Flanders-Baloise langs de kant met mycoplasma.
The post Neoprof Jasper Dejaegher zucht: “Frustrerende weken” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Pop-upzomerbar van Landelijke Gilde en Ferm zet zomer goed in

Met veel enthousiasme slaan de Landelijke Gilde Wingene en Ferm Wingene binnenkort de handen in elkaar voor een nieuw initiatief: een pop-up-zomerbar. Op 5, 6 en 7 juli is iedereen van harte welkom om met spijs en drank te genieten van dit gezellige initiatief.
The post Pop-upzomerbar van Landelijke Gilde en Ferm zet zomer goed in appeared first on

Lees meer »

“We leerden elkaar kennen tussen frieten en frikandellen”: ze werden er verliefd als jobstudent, nu mogen Remco en Jacobine Bonny’s Friethuis overnemen

Romantiek in de frituur: het bestaat! Op hun vijftiende begonnen Remco Depuydt en Jacobine Desmet als jobstudent in Bonny’s Friethuis in Ieper. Ze werden er verliefd, verhuisden naar een nabije woning en mogen nu de frituur overnemen. “Ik heb het aan hen beloofd”, aldus oprichter Emmanuel De Bruyne, die andere oorden opzoekt.
The post “We leerden elkaar kennen tussen

Lees meer »

“Dief propte sigarenkistjes in zijn onderbroek”: Alain (57) waarschuwt collega’s nadat bende voor 6.600 euro buit maakt in zijn speciaalzaak

Een gewiekste dief heeft zopas een grote slag geslagen bij Alain Plouvier (57). De dief ging aan de haal met een fles dure cognac en sigaren ter waarde van liefst 6.600 euro. Het blijkt te gaan om een lid van een gespecialiseerde bende die ook al elders in het land en in Nederland heeft toegeslagen. Plouvier wil zijn collega’s waarschuwen.

Lees meer »