New Cycling Team huldigt kampioenen

De herfst is al even in het land, en dat betekent steevast het einde van heel wat zomerse buitensporten. Ook bij het Ingelmunsterse New Cycling Team is het zomerprogramma afgewerkt en zijn de kampioenen bekend.

Tijd voor het jaarlijkse kampioenenfeest, dat zijn beslag kreeg bij sponsor Kurt Naert. Voorzitter Francky De Smet wist te vertellen dat het New Cycling Team zijn thuisbasis heeft in het Biljart Palace. De club telt 20 leden en er werd gefietst van begin maart tot eind september, steevast op zondag. Per rit worden een 90-tal kilometers afgelegd. Dit jaar legde de kampioen 2.566 km af in 29 ritten. De buitenbeentjes zijn de uitstapjes naar zee en eentje naar de Vlaamse Ardennen, telkens gevolgd door een gezellig feestje. Nieuwe leden kunnen zich altijd melden bij voorzitter Francky De Smet. (CLY)

The post New Cycling Team huldigt kampioenen is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Houtlands Harmonieorkest uit Torhout mag musiceren met Lady Linn

Het Houtlands Harmonieorkest is niet bang voor een nieuwe uitdaging en dat blijkt eens te meer. In oktober 2022 organiseerde het orkest de Great American Night. Tijdens dat muziekevenement trad het gezelschap op samen met onder meer de Oost-Vlaamse zangeres Lady Linn. Verschillende muziekstijlen kwamen aan bod: van jazz, pop, soul, swing tot bigband vanaf
The post Houtlands Harmonieorkest

Lees meer »

Trotse papa in het publiek en bonkende beats op het terrein: Lucca van Damme trakteert Tomorrowland op gesmaakte set

Zijn vuurdoop op Tomorrowland kende ie vorig jaar al, en sindsdien heeft Lucca van Damme – zoon van topchef Roger – niet stilgezeten. Tijdens zijn set op de Rise Stage deed de 15-jarige dj, ondanks het vroege aanvangsuur, de massa meedansen. “Is die jongen écht minderjarig? Dan staat hem nog een grote carrière te wachten”, oordeelden de aanwezige feestbeesten.

Lees meer »

Frederik Vandenbroucke uit Ieper over zijn liefde voor heemkunde: “Oude foto’s krijgen veel weerklank”

Als tiener opende Frederik Vandenbroucke een toeristisch kantoor, nu ontrafelt hij als voorzitter van Iepers Kwartier heemkundige mysteries. Hij zit gebeiteld in Ieper, waar hij zijn voorliefde voor bouwkundig erfgoed en meer specifiek vestingsteden volop kan degusteren. “Toen de heemkring een oproep voor nieuwe bestuursleden lanceerde, waren ze tevreden dat er zich een jongere gast meldde.”
The post Frederik

Lees meer »